Η Μιμή Ντενίση με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

12:00 12/6/2016 - Πηγή: TVNea

Τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα υποδέχτηκε στη Σχολή της, Central Stage, η Μιμή Ντενίση.
Σε μια συζήτηση που κράτησε αρκετές ώρες, η ομάδα των γιατρών μίλησε για τη δράση της, τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και το έργο τους συνολικά από την ένταξή τους στην οργάνωση. Πρόσφυγες, μετανάστες, άστεγοι, άποροι, ασυνόδευτα παιδιά, όλοι ανήκουν σε ομάδες
που έχουν απόλυτη ανάγκη από βοήθεια...
Οι άσχημες συνθήκες που επικρατούν στα hotspot προσφύγων απασχόλησε ιδιαίτερα τους συνομιλητές και τέθηκαν πολλά ερωτήματα. Τονίστηκε, τέλος, πως ο καθένας μπορεί να συμβάλει στο δύσκολο έργο της αρωγής εκείνων που έχουν ανάγκη, όχι μόνο οικονομικά, αλλά κυρίως ενημερώνοντας, επηρεάζοντας και ευαισθητοποιώντας., με μότο της συνάντησης :
"Η ενημέρωση και η κοινοποίηση της αλήθειας σε δύσκολες εποχές, μπορεί να είναι μια επαναστατική πράξη".
Η ίδια η Μιμή Ντενίση δήλωσε για του Γιατρούς Χωρίς Σύνορα: "Η δουλειά που κάνουν σε σχέση με όλες τις ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης, είναι τεράστια! Δεν πιστεύω πως πρέπει να έρχονται μόνο ηθοποιοί από το εξωτερικό για να συμπαρίστανται και να φωτίζουν το έργο τους. Ελάτε όλοι να δουλέψουμε μαζί, καλλιτέχνες και άλλοι φίλοι..".
Στην εκδήλωση που αποτέλεσε κάλεσμα προς όλους τους καλλιτέχνες να βοηθήσουν με το έργο τους, με όποιο τρόπο μπορούν, παραβρέθηκαν οι: Χριστίνα Αλεξανιάν, Μιχάλης Μητρούσης, Χριστίνα Πολίτη, Ναταλία Δραγούμη, μαθητές από τη σχολή της Μιμής Ντενίση, φίλοι κ.ά.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα