Η Μενεγάκειος σχολή πουλά και μέσα σε σε 2 εκ.ανέργους...

23:00 16/10/2013 - Πηγή: TVNea
Eίναι εντυπωσιακά αστείο το 'κουτόχορτο' που ταίζει ο όμιλος Ant1 το κοινό, σχετικά με την εγκυμοσύνη της Σκορδά.Το όλο ζήτημα πουλάει τρελά,απλά δεν ενδιαφέρει τον κόσμο (υπάρχει διαφορά).Ολο το καλοκαίρι,όπως συμβαίνει σε όλες τις τηλεπερσόνες,όλων των καναλιών, βλέπαμε 'αυθόρμητες' photos της Φαίης στο περιοδικό που ανήκει στον Ant1.
Ξαφνικά,το ζεύγος παρουσιάζεται ως οργισμένο,μιας και το περιοδικό 'ανακοινώνει' την εγκυμοσύνη
χωρίς να...ειδοποιηθούν.
Αλήθεια,το περιοδικό πως γνωρίζει την εγκυμοσύνη?Λάδωσε το γυναικολόγο ή τον μικροβιολόγο?Φυσικά,και γνωρίζει από το ίδιο το ζευγάρι.Οπερ μεθερμηνευόμενον? Γνωρίζει-τουλάχιστον-ένα άτομο και από το σταθμό.
Αν το 'ΟΚ' έβγαζε το αποκλειστικό σε ένα μήνα (που η Φαίη,με το καλό,θα άρχιζε να τουμπανιάζει),δε θα ήταν...απλούστατα αποκλειστικό! Ετσι,και το περιοδικό ξεπουλά (μιας και όλοι θα περιμένουν και άλλες εβδομάδες πληροφορίες),και η Φαίη θα το αφήσει να....αιωρείται κι άλλο.Το promo ξεκίνησε σήμερα.Εντελώς τυχαία,μία ημέρα μετά το σάλο,και ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του περιοδικού στα περίπτερα,είδαμε στενό φόρεμα & υποννοούμενα.Θεματάκι ενορχηστρωμένο,ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ & από τις 2 πλευρές.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,μακριά από εμάς υποννοούμενα για τα κίνητρα μιας εγκυμοσύνης.9 μήνες κρατά,μέσα στη δουλειά θα πέσει η περίοδος. Μοναδικό κίνητρο είναι η αγάπη.Το ότι θα βοηθήσει την εκπομπή όμως (που έτσι κι αλλιώς σκίζει) να γκαζώσει,τη στιγμή που ο Κωστόπουλος πάει ανέλπιστα καλά, είναι δεδομένο.Είναι σα να λέμε,να μας δώσει ένα χαρτζιλίκι η γιαγιά που πήγαμε καλά στους βαθμούς...Αλλά να μιλάμε για θυμό του ζεύγους?Ε ρε guys, εδώ έχουμε εμπειρία από τη Phd Μενεγάκη,στους Σκορδολιαγκαίους θα μασήσουμε?
(ΥΓ.No comment στα 'ρεπορτάζ' περί συσκέψεων στον Ant1.Προσβάλλει τους ανθρώπους που κοπιάζουν καθημερινά στο σταθμό,είναι επιστημονική φαντασία η φήμη.)
Keywords
Τυχαία Θέματα