Δείτε αναλυτικά τα νούμερα όλων των ενοτήτων για τις δύο πρώτες μέρες των πρωινών!Ενδιαφέρον...

21:19 16/10/2013 - Πηγή: TVNea
Η μάχη στα πρωινά έχει ξεκινήσει για τα καλά και ο Αντ1 με το Mega μάχονται για την πρώτη θέση στα νούμερα τηλεθέασης.Μέχρι στιγμής κερδίζει το ζεύγος Λιάγκα με Σκορδά,ενώ ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού μπορεί να βλέπουν τη πλάτη των πρώτων όμως μια σχετική καλή παρουσία.Πάμε να δούμε όμως για τις πρώτες δύο εκπομπές τα συν και τα πλην των εκπομπών σε επίπεδο τηλεθέασης.Ποιες στήλες και θεματικές ενότητες πηγαίνουν καλά και ποιες άσχημα για τα 2 κανάλια;

Πάμε να ξεκινήσουμε...


Καιρός Αντ1 37%:Βοηθά αρκετά το υψηλό lead in του Γιώργου Παπαδάκη,αλλά και το γεγονός ότι ο κόσμος τον καιρό στην ψυχαγωγία τον έχει ταυτίσει με τον Γιώργο Λιάγκα.Δεν είναι απλά ένας καιρός είναι ένα show καιρού,που κάνει τον κόσμο να ενημερώνεται και να ψυχαγωγείται παράλληλα.

Καιρός Mega 31:Ο Δημήτρης παρόλο που είναι πάρα πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη δεν έχει κάνει ακόμα το γκελ για κάτι δικό του.Ο καιρός τυποποιημένος.Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως το lead in του ¨Κοινωνία Ώρα Mega¨ δεν είναι και τόσο ψηλό.

Lifestyle Πάνελ Αντ1 40%:Ο Γιώργος και η Φαίη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα gossip και κάνουν ωραίο παιχνίδι μεταξύ τους.Η Σταμάτη είναι πιο καυστική από ποτέ και από τη δεύτερη εκπομπή Λιανός και Γεωργαντάς ενσωματώθηκαν και προκάλεσαν πολύ γέλιο με ατάκες και εκφράσεις.Η Λάουρα φαντάζει χαμένη σε εκείνο το κομμάτι.Οι αποκλειστικότητες πολλές και ο χαβαλές έκδηλος...

Lifestyle Πάνελ Mega 27%:Στο Mega πάλι ίσως είναι το πιο αδύναμο σημείο της εκπομπής.Ο Κωστόπουλος το έχει πάρει όλο πάνω του και δεν δίνει χρόνο και χώρο στους συνεργάτες του.Η Μπαλατσινού και η Ελισσάβετ Σπανού είναι διακοσμητικές παρουσίες,ενώ ο Ουγγαρέζος έχει χάσει το κέφι τους.Γερό όπλο είναι ο Άρης Καβατζίκης,αφού είναι ο μόνος δημοσιογράφος της παρέας.Ξέρει τι λέει και το αιτιολογεί και έχει μεγάλη εμπειρία λόγω ¨Μενεγάκη¨.Η εκπομπή έχει δόσεις ενημέρωσης που όπως φαίνεται είναι μια λάθος κίνηση,αφού όποιος θέλει να ενημερωθεί θα προτιμήσει Star και Skai.Αυτά τα 30 λεπτά περνούν χωρίς χαβαλέ και γέλιο.Ίσως δεν έχουν δέσει,ίσως όμως έγιναν κάποιες λάθος επιλογές.

Ζώδια Ant1 28,5:Μέχρι πέρυσι ήταν το πιο δυνατό χαρτί της ζώνης.Φέτος ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει.Ίσως από την άλλη φταίει ότι ο κόσμος έβλεπε και όλο το καλοκαίρι την Πατέρα στο ¨Fthistv¨ με αποτέλεσμα να κουράστηκε.Το θετικό είναι ότι διατηρείται η πρωτιά.

Ζώδια Mega 28:Φαίνεται αδιάφορη στους νέους παρουσιαστές,που μάλλον αυτό κάνει καλό στη στήλη.Τα νούμερα κοντά στον Ant1,αλλά δεν παύει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Μαγειρική Ant133,2% : Η Αργυρώ έλειψε από τον κόσμο και αυτό φαίνεται.Η χημεία της με τη Φαίη καλή,χωρίς όμως ίντριγκα.Η πρωτιά παραμένει και σε αυτή τη στήλη με μικρή βέβαια διαφορά από του άλλου καναλιού.

Μαγειρική Mega 31%:Καλά ποσοστά,αλλά δεύτερη θέση και πάλι.Φέτος η μαγειρική είναι αναβαθμισμένη στην εκπομπή,αφού διαρκεί 40 λεπτά.Η χημεία με τον Κωστόπουλο όχι καλή,αλλά ενδιαφέρουσα αφού οι σπόντες πέφτουν βροχή.Για πόσο όμως αυτό θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον...

Καλεσμένοι Ant1 32,3%:Ισοπαλία.Πρώτη μέρα οι πρωταγωνιστές του ¨Μπρούσκο¨ και δεύτερη η Βίκη Καγιά.Για πρώτη εκπομπή δεν επέλεξαν huge ονόματα κάτι που στοίχισε.Βέβαια η Καγιά μετά αποθεώθηκε.Το κανάλι έχει να καλέσει ανθρώπους που λογικά θα σαρώσουν,όπως Μπεκατώρου,Αρναούτογλου,Γερμανού,Λάτσιος,Νομικού,Ρουβάς,Παπαρίζου,Βίσση,Παπαδάκης,Θέμος και ότι άλλο προκύψει...

Καλεσμένοι Mega 32,2%: Εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε αντικειμενικά,αφού στην πρώτη εκπομπή ήταν καλεσμένη η Ρούλα Κορομηλά,που ήταν λογικό να φέρει φοβερές τηλεθεάσεις και για αυτό το λόγο κιόλας είχαμε την ισοπαλία.

Κοινωνικό θέμα Mega 31%:Εδώ δεν έχουμε αντίστοιχο στον Ant1!Χθες είχανε καλεσμένους 2 παιδιά που κατάφεραν και κέρδισαν τη μάχη με τα ναρκωτικά.Αρκετά ενδιαφέρον,αν και προχωρημένο σε πρωινή εκπομπή.Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν θετικό.

Σύνδεση με Λάουρα Ant1 32,6%:Μετά τα gossip θέματα έχουμε και εδώ μια μεγάλη διαφορά με το απέναντι αντίστοιχο πρόγραμμα.Όσα δεν λέει η Λάουρα στο πάνελ τα λέει στις ζωντανές συνδέσεις,αφού το έξω από το πλατό είναι το φόρτε της.Η αφέλεια της,οι ερωτήσεις και το κέφι(χόρεψε πάνω σε τραπέζι) δίνουν πάρα πολλούς πόντους θετικούς στην τηλεθέαση ανοίγοντας τη ψαλίδα.

Σύνδεση με Νέζο Mega 23,2%:Εδώ μάλλον απογοήτευση κυριαρχεί.Ο Νέζος δεν έδεσε με την καινούργια ομάδα και το χιούμορ αρκετά ξεπερασμένο.Δεν περίμενε με τίποτα να βρει ο Χρήστος ανταγωνιστή,αφού στην ιστορία των πρωινών αυτός φημίζεται για τις συνδέσεις του.Άλλαξαν όμως τα πράγματα...

Μόδα/Γυναικεία θέματα Ant1 29,4: Εδώ χαμηλά τα πράγματα και για τα 2 κανάλια,δείχνοντας ότι πλέον στη ζώνη υπάρχει και ανδρικό κοινό.Η παρουσία της έμπειρης Αλεξάνδρας Κατσαίτη βοηθά την κατάσταση.

Μόδα/Γυναικεία θέματα Mega 24%:Εδώ επίσης έχουμε χαμηλά νούμερα,παρόλο που αυτό είναι το κομμάτι της Τζένης.

Πάντως σε γενικές γραμμές βλέπουμε σε όλα τα σημεία νικητή τον Αντ1,όμως σε κάποιες ενότητες πλησιάζει το Mega!!!!!

Πηγή:Μελετησε το
Keywords
Τυχαία Θέματα