Η Μελέτη κάνει "πιάτσα" και χορεύει σε strip show!

18:27 10/11/2014 - Πηγή: TVNea
Αυτό είναι το τρέιλερ του #HASHTAG που θα μεταδίδεται από αυτή την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη στις 23:30. Είναι μια μικρή "γεύση" που η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη μας δίνει για το δεύτερο #HASHTAG με την λέξη "Νύχτα", που ετοιμάζει και θα μεταδώσει το E TV. Η ίδια, κάνει "πιάτσα", χορεύει σε strip show και -ανάμεσα στα άλλα- παρακολουθεί μάθημα σε νυχτερινό σχολείο!

Αμέσως μετά το #HASHTAG θα ακολουθήσει και το #HASHTAG LIVE
κατα τη διάρκεια του οποίου οι τηλεθεατές θα σχολιάζουν ζωντανά την έρευνα που θα έχουν παρακολουθήσει, ενώ στο studio θα συζητούν με την δημοσιογράφο και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Η ίδια ανέβασε στο blog της το τρέιλερ αυτής της Πέμπτης, γράφοντας: "Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο επεισόδιο. Κάνουμε # τη λέξη "νύχτα" αλλά την εξετάζουμε από την οπτική όλων εκείνων που ζουν και πράττουν, όταν ο ήλιος πέφτει. Ανθρώπινες ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν και συγκινούν. Να θυμάστε, η εκπομπή άλλαξε μέρα και θα προβάλλεται από αυτή την Πέμπτη, και κάθε Πέμπτη. Γιατί τις Πέμπτες μας, θα τις βιώνουμε καλύτερα, μέσα από ιστορίες".

Το #HASHTAG είχε εξαρχής ανακοινωθεί ότι μετά την πρεμιέρα του, θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη. 'Όσο για το τρέιλερ του επεισοδίου, μερικά από τα "επίμαχα" πλάνα είναι με τη Μελέτη να κάνει πεζοδρόμιο αλλά και να χορεύει σε "στριπτιτζάδικο" φορώντας μαύρη περούκα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα