Καταγγέλουν τραγουδίστρια για ναζιστικό βίντεοκλίπ

17:00 10/11/2014 - Πηγή: TVNea
Η κυκλοφορία του νέου βίντεοκλίπ της Nicki Minaj έχει ξεσηκώσει θύελλα αρνητικών σχολίων και καταδικάζεται ότι προωθεί τον ναζισμό.Το τραγούδι της «Only» σκηνοθετημένο από τον Τζεφ Όσμπορν, τον σκηνοθέτη που συνηθίζει να χρησιμοποιεί στοιχεία με αναφορές στον ναζισμό, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media. Το βίντεοκλίπ τοποθετεί συνειρμικά την τραγουδίστρια στη θέση του Χίτλερ, με τους στρατιώτες και τα τανκς τοποθετημένα γύρω από τον θρόνο της,
ενώ τα μέλη της στρατιάς της φοράνε περιβραχιόνια μαύρα και κόκκινα, με σύμβολο σχεδιασμένο που παραπέμπει στη ναζιστική σβάστικα, χρησιμοποιώντας τα αρχικά των λέξεων Young και Money.
Η Minaj δεν έχει ακόμα απαντήσει στα όσα γράφονται εναντίον της στο Twitter, ανάμεσά τους και ότι το βίντεοκλίπ απαξιώνει τα εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης, με κυνικότητα έχει αναπαράξει και δείξει ότι του αρέσουν τα σχόλια των επικριτών στο Twitter! Βλέποντας το βίντεο θα σχηματίσετε την άποψή σας, αν πραγματικά προάγουν τον ναζισμό ή τον χρησιμοποιούν με κακόγουστο τρόπο για να δημιουργήσουν εντύπωση.

thetoc
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα