Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει το λόγο που δεν είναι φέτος στο DWTS!

10:50 7/11/2014 - Πηγή: TVNea
Για το λόγο που δεν συμμετέχει και φέτος στο Dancing ενώ βρισκόταν σε συζητήσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κορινθίου στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Face2Face του Tvnea!

-Σε συνεντεύξεις που είχατε δώσει τα προηγούμενα χρόνια είχατε δηλώσει πως συζητούσατε με τον ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή σας στο DWTS,
όμως ποτέ δεν σας είδαμε να χορεύετε στο show. Μες στο καλοκαίρι συζητούσατε πάλι για την πιθανή συμμετοχή σας και είχατε δηλώσει πως θέλατε πολύ φέτος να πάρετε μέρος. Τι έγινε και δεν είστε μία από τους 14 συμμετέχοντες;-Ήταν σαν αμοιβαία συνεννόηση. Είχα πολύ βαρύ πρόγραμμα με την παράσταση, τα γυρίσματα και την εκπομπή στο ραδιόφωνο και αυτό προβλημάτιζε και τις δύο πλευρές. Δεν έτυχε πάλι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Γενικά, είναι ένα show που μου αρέσει πάρα πολύ γιατί αγαπώ τον χορό. Όμως, ταυτόχρονα, από τότε που έγινα μητέρα η ματαιοδοξία μου έχει μπει σε δεύτερη μοίρα! Όλοι είμαστε ματαιόδοξοι σε αυτό το χώρο, όμως δεν αγχώνομαι και δε συγχύζομαι γι'αυτό πια. Σε πολλές προτάσεις, μέχρι να γίνει το παιδί μου έξι χρονών, αρνήθηκα και είχα δώσει βάση στο θέατρο από δική μου επιλογή. Με το Dancing υπήρξαν στιγμές που συζητάγαμε, στιγμές που δεν τα βρίσκαμε, στιγμές που δε με διάλεξε το show και στιγμές που εγώ είπα όχι στο show. Οι σχέσεις μου, όμως, με τους ανθρώπους της παραγωγής είναι πολύ καλές."
Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα