Η Μαρία Μπεκάτωρου για τα Καρντάσια και τον ΑΝΤ1...

17:45 12/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Μπεκάτωρου σε μια αποκλειστική & αποκαλυπτική συνέντευξη εδώ στο TV NEA, αποφάσισε να δώσει απαντήσεις για όλα όσα ακούγονται για εκείνη & τα «Καρντάσιανς», αλλά & το μεγάλο βήμα να μεταπηδήση στον ΑΝΤ1. Σχολιάζει τα τηλεοπτικά γεγονότα, το Master Chef Junior και αποκαλύπτει την καθημερινότητα της αλλά και με ποια παρουσιάστρια θα ήθελε
να συνεργαστεί.

-Φέτος έκανες το μεγάλο βήμα, κι από το Αρτ(Τηλεαστυ) μεταπήδησες στον ΑΝΤ1. Νιώθεις πως πρόδωσες το Αρτ(Τηλεαστυ);
ΑΠ.
Όχι ,δεν το ένιωσα γιατί πήρα την απόφαση μετά απο πολλή σκέψη και απόλυτα συνειδητά. Το Αρτ θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου . Άλλωστε οι σχέση αυτή είναι οικογενειακή και όχι επαγγελματική .Είκοσι χρόνια είναι μια ζωή ολόκληρη.

-Πως είναι η συνεργασία σου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα στο «Καρντάσιανς»; Ακούστηκε έντονα τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις σου με τους συμπαρουσιαστές σου.
ΑΠ.
Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενη και πολύ γεμάτη από αυτή τη συνεργασία. Νομίζω ότι ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί .Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ με στηρίζει πολύ από την πρώτη στιγμή και είμαι πολύ τυχερή που συμβιώνω μαζί του τηλεοπτικά .Ο Δημήτρης μας δίνει αυτό το κάτι «διαφορετικό». Τον εκτιμούσα πάντα ως καλλιτέχνη και τώρα πια τον εκτιμώ πολύ και ως άνθρωπο. Όσο γι'αυτα που ακουστήκαν ....απάντησα έμμεσα μόλις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα