Χρύσα Ρώπα Η συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε για τον Λάλα: «Και που ζήτησε συγγνώμη, τι;»

17:30 12/12/2013 - Πηγή: TVNea
Η Χρύσα Ρώπα ήταν η καλεσμένη στο «Πρωινό» της Πέμπτης σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.
Η γνωστή ηθοποιός με τον γνωστό χειμαρρώδη λόγο ξεκίνησε να συζητά με το διάσημο ζευγάρι για τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή της, πριν καν οι παρουσιαστές της εκπομπής την προλογίσουν και την καλωσορίσουν στο πλατό.
Ωστόσο, η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε και
στην πολυσυζητημένη κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα, και προσπαθώντας να «κλείσει» το θέμα είπε: «Γιατί δυο άνθρωποι που έχουν χωρίσει πρέπει να τα βρουν; Άμα δεν μπορούν να τα βρουν, τι πρέπει να γίνει; Η ειρήνη και η γαλήνη δεν είναι καλύτερη; Δεν έχω πόλεμο με κανέναν, δεν βλάπτω κανέναν, δεν έχω καμία αντιδικία μαζί του. Δεν ξέρω και πώς μου ήρθε και είπα τότε ότι έχω φτιάξει ένα σπίτι. Εγώ το είπα εννοώντας τα τραπέζια, τις καρέκλες κλπ Δεν αγόρασα εγώ κάποια ιδιοκτησία και δεν έχω καμία απαίτηση».
Όσο για το αν μιλά η ίδια με τον πρώην σύζυγό της για θέματα που άπτονται του γιου τους, εκείνη ξεκαθάρισε: «Όχι δεν μιλάμε. Το παιδί είναι 20 χρονών, είναι ένας μεγάλος άνθρωπος, που αποφασίζει για τον εαυτό του», ενώ για τη δημόσια συγγνώμη που είχε ζητήσει ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε: «Και που ζήτησε συγγνώμη, τι; Ωραία να έρθω να σου κάψω εγώ το σπίτι και το αυτοκίνητο και μετά να σου ζητήσω συγγνώμη. Σου αρκεί; Δεν θέλω να μιλάω καν για αυτή τη σχέση».
Παράλληλα, μέσω μιας ιδιαιτέρης προσέγγισης για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, η Χρύσα Ρώπα ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με την υπογραφή του διάσημου δημιουργού με τίτλο «Τρίχες».
Keywords
Τυχαία Θέματα