Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για το Μύρωνα Στρατή

10:45 7/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η 26χρονη παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο 'Βράδυ' του Πέτρου Κωστόπουλου.Εδειξε αμήχανη στις ερωτήσεις που αφορούσαν στη σχέση της με το Μύρωνα Στρατή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που αστειεύτηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος την χαρακτήρισε «γλωσσοκοπάνα»!  Αρχικά είπε ότι δεν της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση, ενώ ερμηνεύοντας το τατουάζ της είπε: «Να μην ψάχνεις την τελειότητα, δεν υπάρχει και τα ατελή κομμάτια έχουν την σημασία τους, να τα αγαπάς».

Η παρουσιάστρια που ξεχώρισε μέσα από την συμμετοχή
της σε εκπομπές στο μουσικό κανάλι Mad, έχει σπουδάσει Ψυχολογία και αποκάλυψε πως μετράει ήδη έξι χρόνια ψυχανάλυσης και μπαίνει στο έβδομο. Ο λόγος που ξεκίνησε να επισκέπτεται τον ψυχαναλυτή ήταν οι κρίσεις
πανικού που την ταλαιπωρούσαν, ενώ σε σχετική ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το θέμα, απάντησε: «Βρήκα αυτό που λέει το τατού, ότι κανείς δεν είναι τέλειος».

Από τους κριτές του «Dancing», στο πλατό του οποίου βρίσκεται κάθε Κυριακή, βλέπει πολύ γλυκά τον κ. Αλέξη Κωστάλα, ενώ αξέχαστο έχει μείνει στους τηλεθεατές το ατύχημα που είχε με τη Ναταλία Δραγούμη, χτυπώντας τη στο μάτι με το μικρόφωνο. Για το λόγο αυτό της παραδόθηκαν ιδιαίτερα μαθήματα στο «Βράδυ» για να μάθει να «αποτελειώνει» τους παίχτες του χορευτικού παιχνιδιού.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, με φανερή αμηχανία και στο σύντροφό της Μύρωνα Στρατή, αποκαλύπτοντας ότι τον γνώρισε την περίοδο που εργαζόταν στο Mad, χωρίς όμως να επιβεβαιώσε, ούτε να διαψεύσει αν συζεί ή όχι με τον 29χρονο τραγουδιστή.
Keywords
Τυχαία Θέματα