Παγκόσμια αποκλειστικότητα του Τwitter!

09:11 7/5/2011 - Πηγή: TVNea
Το Twitter έκλεψε τις εντυπώσεις από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης "ανακοινώνοντας" την επιχείρηση για τη σύλληψη του διαβόητου τρομοκράτη πολύ πριν το κάνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Για μία ακόμη φορά η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησε ως άμεσος τρόπος επικοινωνίας και ενημέρωσης αφού ο χρήστης "ReallyVirtual", κατά κόσμον Sohaib Athar, γνωστοποίησε την Πρωτομαγιά
ότι "ελικόπτερο πετά πάνω από την Αμποταμπάντ στη 01.00 π.μ (σπάνιο γεγονός) [Helicopter hovering above Abbottabad at 1AM (is a rare event)]", συνεχίζοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας να μεταδίδει όσα συνέβαιναν χωρίς να γνωρίζει ότι βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση εκτέλεσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν.


Ο χρήστης από 1000 περίπου followers που είχε μέχρι πρότινος, πλέον έχει πάνω από 100.000 και δίνει καθημερινά συνεντεύξεις σε Μέσα από όλο τον κόσμο, μέσω e-mail, Twitter ή Skype. Επίσης, από το Twitter έμαθε ο πλανήτης ότι ο
πρόεδρος Ομπάμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου και για ποιο θέμα 40 λεπτά πριν από την επίσημη ανακοίνωση.
Σε δημοψήφισμα που συμμετείχαν περισσότεροι από 22.000 χρήστες στην ιστοσελίδα Mashable το 29% δήλωσε ότι έμαθε για την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν από το Twitter, το 20% από το Facebook και μόλις το 17% από την τηλεόραση.(ΒΗΜΑ)
Keywords
Τυχαία Θέματα