Η Μαίρη Συνατσάκη ΑΠΑΝΤΑ αν τα έχει με τον Ουγγαρέζο και μιλά για τη συνάντηση με τον Μύρωνα!

19:15 3/7/2014 - Πηγή: TVNea

Μιλώντας για τον πρώην σύντροφό της Μύρωνα Στρατή (με τον οποίο είναι τρεις μήνες και κάτι χωρισμένοι), λέει:
«Ούτε και με το Μύρωνα όταν ήμασταν μαζί συμπεριφερόμασταν στα events σαν ζευγαράκι, αλλά ήμασταν συνεργάτες σε εκείνο το κομμάτι. Επομένως δεν με ξενίζει πάρα πολύ να συνεχίσω αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς».

Όσο για τη συνάντησή τους στα βραβεία Mad; «Τον συνάντησα και όλα ήταν εντάξει» λέει η νεαρή παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια, απαντά και στις φήμες που την ήθελαν από τη νέα
χρονιά να παρουσιάζει πρωινό στο Mega:
«Αυτό που μπορώ να πω αποκλειστικά για μένα, είναι ότι παραμένω στον ΑΝΤ1 με τον οποίο έχω ένα αποκλειστικό διετές συμβόλαιο, το οποίο τώρα τρέχει τον δεύτερό του χρόνο.Είμαι κουμπάρα και φίλη με τη Ράνια Θρασκιά, και είμαστε φίλες με τη Μαρία Ηλιάκη. Στη φώτο απλά κάναμε κάτι χαζομάρες με παγωτά, και αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από το ρεπορτάζ».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες που είχαν με το «Master Chef» πλέον έχουν λυθεί:
«Είμαστε τακτοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι. Τα πήρα τα λεφτά μου, και όσοι δεν τα πήραν θα τα πάρουν μέχρι το τέλος της χρονιάς».
Τέλος, απάντησε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κόντρα με τη Σάσα Σταμάτη:
«Με τη Σάσα τα ξεκαθαρίσαμε στην πρώτη εβδομάδα μου στο Mega τότε. Μια βδομάδα μόνο ήμασταν ζορισμένες η μια με την άλλη και μετά καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη Σάσα. Απλά αρχικά η όλη της ύπαρξη με δυσκόλεψε γιατί είναι ένας πληθωρικός άνθρωπος, που είναι έτσι από αλήθεια και όχι από κακία! Μάλιστα μιλάμε πλέον αρκετά συχνά στο τηλέφωνο!»

star
Keywords
Τυχαία Θέματα