Η Λουιζίδου μιλά για πρώτη φορά για το νέο ΚΑΦΕ: ''Δεν θα ήθελα να δω το σίριαλ μόνο ως τηλεθεάτρια''

16:45 4/3/2019 - Πηγή: TVNea

Το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει ξανά στον ΑΝΤ1, ωστόσο, το μεγάλο
''αγκάθι'' είναι πώς θα καταφέρουν να συμμετάσχει και η Ρένια Λουιζίδου, που πρωταγωνιστεί στο ΣΟΪ και παράλληλα είναι ο ένας από τους πρωταγωνιστικούς πυλώνες στο σίριαλ του ΑΝΤ1 .

Η ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για αυτή την πρόταση μετά τον ντόρο για το τι θα γίνει με την ίδια, και αποκαλύπτει πώς έχουν τελικά τα δεδομένα τονίζοντας πως
δεν θέλει να το δει ως τηλεθεάτρια!

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά (σ.σ. ΤΟ ΣΟΪ) που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια».

«Όλα περίεργα θα είναι, γι' αυτό λέω ότι είναι δύσκολη η θέση μου. Ούτε εγώ θα ήθελα συναισθηματικά να δω το ''Καφέ της Χαράς'' ως τηλεθεάτρια. Κατ’ αρχάς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το ''Σόι''. Όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και δεν θέλω να ζορίσω τον εαυτό μου να πάρει μια απόφαση πάνω σε υποθετικά δεδομένα».

Αυτά δήλωσε στο 7 μέρες TV.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα