Η Κωνσταντίνα Μεταξά στο Face2Face του tvnea: ''Έχω δεχτεί bullying αλλά δεν το άφησα να με επηρεάσει!''

18:21 18/3/2015 - Πηγή: TVNea

H Κωνσταντίνα Μεταξά μιλά αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει εάν κόβεται η σειρά ‘’Μοντέρνα Οικογένεια’’, αν είναι ερωτευμένη αλλά και εάν έχει πέσει θύμα bullying.
- Πως σε πετυχαίνουμε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σου;Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα για την ΄΄Μοντέρνα Οικογένεια’’ και δουλεύω στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Τρίτη σε μια παράσταση του Μίνωα Θεοχάρη το ‘’Εδώ και τώρα’’.
-Έχεις σπουδάσει υποκριτική
στην Αμερική, θα γυρνούσες εκεί για να κάνεις μια καριέρα;Αν μου δινόταν η ευκαιρία για κάποια δουλειά ίσως και να γυρνούσα.
-Πιστεύεις η υποκριτική είναι το επάγγελμα το οποίο είσαι προορισμένη να κάνεις; Θα ένιωθες με κάτι άλλο εξίσου δημιουργική;Όχι, δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω κάτι άλλο.
-Ποια συμβουλή σου έδωσε ο πατέρας σου, Λευτέρης Πανταζής, και δεν θα την ξεχάσεις ποτέ;Ο πατέρας μου μου έλεγα πάντα να είμαι καλός επαγγελματίας.
-Έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις το όνομα των γονιών σου για να έχεις πιο ευνοϊκή μεταχείριση;Όχι, γι’ αυτό άλλωστε άλλαξα και το επίθετό μου.
-Σε ενοχλεί η ταμπέλα ‘’η κόρη του Πανταζή’’;Ναι, δεν είναι όμως κάτι που μπορώ να αποφύγω αλλά δεν είναι και το ωραιότερο πράγμα να μην έχεις δική σου προσωπικότητα και να σε ταυτίζουν απλά ως κόρη κάποιου.
-Η μητέρα σου, Ζώζα Μεταξά, είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Έχεις νιώσει ποτέ ανταγωνιστικά απέναντί της;Ποτέ δεν είδα ανταγωνιστικά την μητέρα μου.
-Από τη στιγμή που έγινες γνωστή έχουν αυξηθεί οι κατακτήσεις σου; Σε φλερτάρουν οι άντρες;Όχι, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο.
-Πως σε πετυχαίνουμε στην προσωπική σου ζωή; Είσαι ερωτευμένη;Πάντα είμαι ερωτευμένη, πλατωνικά συνήθως.
-Φέτος συνεχίζεις στην ‘’Μοντέρνα Οικογένεια’’ στο Μega. Πιστεύεις η ελληνική οικογένεια, στην οποία απευθύνεται το έργο, είναι έτοιμη να αποδεχτεί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι;Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε και το ότι δεν μπορεί είναι πολύ άσχημο. Ζούμε στο 2015 θα πρέπει να απελευθερωθούμε, να διευρύνουμε το νου μας και να τους αποδεχτούμε.
-Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σας επηρεάζουν;Δεν νομίζω ότι είναι χαμηλά άλλωστε μας βλέπουν πολλοί και στο ίντερνετ.
- Ισχύει ότι κόβεται η σειρά;Δεν θα κοπεί πρόωρα είχαμε κάνει συμβόλαιο για ένα συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και τα κάναμε όλα.
-Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή και ήταν θύμα bullying. Ποια η άποψή σου γι’ αυτό το θέμα;Μόλις το έμαθα σοκαρίστηκα. Εγώ επειδή ζούσα στην Αμερική ήξερα γι’ αυτό το θέμα στην Ελλάδα τώρα άρχισε να γίνεται γνωστό. Το να κάνεις κάτι άσχημο στον άλλον δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Δεν χρειάζεται να μειώσεις τον άλλον για να καλύψεις τις δικές σου ανασφάλειες.
-Έχεις πέσει θύμα bullying;Όταν κάποιος προσπάθησε να το κάνει όταν ήμουν μικρή δεν τον άφησα και δεν επηρεάστηκα. Αυτό γίνεται συνήθως στο σχολείο. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να πιστεύουμε στον εαυτό μας, έτσι δεν θα μπορέσει κανείς να μας επηρεάσει αρνητικά.
-Ποια τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;Μετά το Πάσχα θα τραγουδήσω με τον πατέρα μου στην Αμερική για ένα μήνα ενώ το ‘’Εδώ και τώρα’’ θα συνεχιστεί και του χρόνου απλά δεν ξέρουμε ακόμα σε ποιο μέρος και για πόσο. Επιπλέον, θα κάνω μια ταινία αμερικάνικης παραγωγής μέσω της σχολής που πήγαινα το καλοκαίρι.
‘’Εδώ και τώρα’’: Πρόκειται για ένα μουσικό θέαμα που παίζεται κάθε Τρίτη στις 21:00 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τους Μίνωα Θεοχάρη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Φοίβο Ριμένα, Μαρίνα Σάττι, Ιάσονα Μανδήλα, Άννα Φιλιππάκη, Γιάννη Νιάρρο, Κόννυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχογιαννόπουλο.
http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
10η εντολή bullying
Τυχαία Θέματα