Πρεμιέρες στο MEGA με στόχο τον διεμβολισμό ANT1- ALPHA!

15:58 18/3/2015 - Πηγή: TVNea
Με μια έσχατη εαρινή προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη επιχειρεί το MEGA να διεκδικήσει την
προσοχή των τηλεθεατών και να μπει σφήνα ανάμεσα στον ALPHA και τον ΑΝΤ1 που μονοπωλούν τις δυο πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Στην ουσία το μεγάλο κανάλι δεν έχει σταματήσει να καταβάλει – ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες, για να ξεκολλήσει από την τρίτη θέση και να πάρει
κεφάλι από τον ανταγωνισμό… με νέα projects που συνεχώς εντάσσει στο πρόγραμμά του. Έτσι κόντρα στην οικονομική καθίζηση της αγοράς και τα μειωμένα έσοδα από τη διαφήμιση, ο σταθμός έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να βγάλει τρεις νέες σειρές, δηλαδή, «Το Κάτω Παρτάλι», την «Εθνική Ελλάδος» και τις «Ηρωίδες» με εξαιρετικά αποτελέσματα σε επίπεδο τηλεθέασης… Και συνεχίζει, εντάσσοντας το επόμενο διάστημα στο πρόγραμμά του τρεις ακόμη νέες εκπομπές. Συγκεκριμένα, απόψε στις 12:30 τα μεσάνυχτα θα κάνει πρεμιέρα η αυτονομημένη εκδοχή του «Ouga Challenge» με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά την επιτυχία που γνώρισε η στήλη στην πρωινή εκπομπή του καναλιού. Ενώ την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα ξεκινήσει το νέο εβδομαδιαίο βραδινό show του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «One Mark Show»! Και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 30 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού «Ελλάδα σ’ αγαπώ» που θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και θα συμμετέχουν ως επικεφαλής των δυο ομάδων που θα διαγωνίζονται ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Σάββας Πούμπουρας.

Ωστόσο θα υπάρξουν και απώλειες, αφού το Πάσχα θα ολοκληρωθεί το lead in του σταθμού «Τα κλεμμένα όνειρα» και θα αντικατασταθεί με κάποια επανάληψη.

enimerosi24.g4http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα