Η Κλεοπάτρα Πατλάκη δεν χαρίζεται στο Happy Day. Ξεθάβει το "Κους Κους" και τα χώνει δικαιολογημένα στον Δήμο Βερύκιο. Τι έγραψε;

11:46 19/3/2014 - Πηγή: TVNea
Δύο πρεμιέρες κι ένα τρέιλερ για την αρχή της εβδομάδαςΚαι είσαι νοικοκυρά/άρρωστη/άνεργη/σε κατάθλιψη -όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά- και είσαι σπίτι και έχεις την τηλεόραση ανοιχτή, έτσι, για παρέα. Τι μαθαίνεις;

Μαθαίνεις ότι ο Alpha απέκτησε πρωινό… μεσημεριανό.

Ο σταθμός που έκοψε εξαιρετικά άκομψα πριν από χρόνια το «Κους Κους το μεσημέρι», σόκαρε την Ελένη Μενεγάκη μεταφέροντάς την από την πρωινή στην…
βδελυρή μεσημεριανή ζώνη, κατήργησε εν μία νυκτί την πρωινή ζώνη και απέκτησε το πρώτο μεσημεριανό… πρωινό.

Τώρα λοιπόν, δύο χρόνια και κάτι μετά, ο Alpha αποδίδει… δικαιοσύνη αποκτώντας ένα… πρωινό μεσημεριανό! Γιατί το Happy Day είναι ένα πρωινό μεσημεριανό που έχει στο τιμόνι τους μετρ του είδους. Μαίρη Παλιαλέξη στην αρχισυνταξία (χρόνια ολόκληρα στο τιμόνι του Κους Κους), Δημήτρη Παπανώτα να κυριαρχεί στο πλατό (πρωτομάστορας του είδους αλλά δοκιμασμένος και στην ενημέρωση) και την εγκυμονούσα και ευγνωμονούσα για τη νέα τηλεοπτική στέγη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ναι, το Happy Day δεν φέρνει κάτι καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση. Ναι, σίγουρα θα μπορούσαν να υπάρξουν και πιο φρέσκιες ιδέες σε ένα νέο project. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε και οτιδήποτε «φρέσκο», έρχεται μόνο μέσω ξένων format. Στα συν της εκπομπής, η ομάδα των παρουσιαστών που «έδεσαν» λες και ήταν χρόνια μαζί. Άνετη, γλυκύτατη και όμορφη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ευχάριστη έκπληξη και φρέσκια η Ελένη Τσολάκη, συμπαθής και σεμνός ο Νίκος Αναδιώτης, σαρωτικός και κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Δημήτρης Παπανώτας. Η θεματολογία δεν «κιτρίνιζε», η ροή ήταν γρήγορη, το σκηνικό εντυπωσιακό.

Στα πλην, η παρουσία του Δήμου Βερύκιου, ο οποίος θα είναι δύο φορές την εβδομάδα μαζί με την παρέα, όπως είπε. Ο άνθρωπος που έχει χάσει κάθε επαφή με το μέτρο αλλά έχει απολέσει και κάθε ανάμνηση της λέξης «συγνώμη», βγήκε σαν κοκόρι στο γυαλί, έτοιμος να τσιμπήσει με το ράμφος του όποια πουλάδα δεν τον θαυμάζει. Δεν χρειάζεται μια εκπομπή καλών προθέσεων να χαρακτηρίζεται από την παρουσία ενός ανθρώπου που και οι θέσεις αλλά και οι προθέσεις του κάθε άλλο παρά… διαφανείς είναι.

Λίγο αργότερα, το απόγευμα, ο Χρήστος Φερεντίνος επανήλθε στο τηλεοπτικό προσκήνιο, με το τηλεπαιχνίδι «Ακου τι Είπαν». Ανανεωμένος εμφανισιακά σε σημείο να θυμίζει τον εαυτό του δέκα χρόνια πριν, επικοινωνιακός, με ένα εντυπωσιακό σκηνικό, σε ένα παλιακό concept, ο Φερεντίνος υπηρέτησε σωστά το προϊόν που αντικατέστησε αυτό για το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο με τον Alpha. Για πρωτοποριακό show πήγαινε, σε «Κόντρα Πλακέ new edition» κατέληξε. Το κοινό θα αγκαλιάσει άραγε ξανά τα τηλεπαιχνίδια ή αυτή η εποχή έχει παρέλθει οριστικά; Το αποτέλεσμα θα δείξει αν ο Φερεντίνος ξανανοίξει αυτό το κεφάλαιο για τα κανάλια ή αν θα πέσει υπέρ πίστεως και Nielsen.

Kαι κλείνω με το τρέιλερ του Just the two of us που μου θύμισε λίγο σκηνές από το μεγάλο πάρτι στην ταινία Great Gatsby αλλά και μια εσάνς από Σκορσέζε. Υψηλή αισθητική σε ένα σόου υψηλών προσδοκιών, καθώς μέσω αυτού το Mega ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς από τον ΑΝΤ1, που κακά τα ψέματα, φέτος απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά να ποντάρει στα shows του -και να κερδίζει.

Κλεοπάτρα Πατλάκη / tvshow
Keywords
Τυχαία Θέματα