Η Κατερίνα Καινούριου μιλά μετά το τέλος των ΄΄Δέστε τους΄΄!

22:00 28/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η Κατερίνα Καινούριου είναι από τα ονόματα που έχει πολυσυζητηθεί τελευταία καθώς πήρε και δική της εκπομπή με τον Παύλο Σταματόπουλο στον Alpha το ΄΄Καλοκαίρι παντού΄΄ που θα μας κρατάει συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες καθημερινά 2-4 το μεσημέρι.
Η παρουσιάστρια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Star Systemsμε την Άση Μπήλιου και μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά αλλά και για το μέλλον της στο κανάλι της Κάντζας…
«Ήταν μια προσωπική απόφαση του Νίκου Μουτσινά
να σταματήσει τη συνεργασία και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα γιατί ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που με έφερε σε αυτό το κανάλι και με στήριξε πολύ τηλεοπτικά. Αυτό δεν αλλάζει το πώς νιώθω εγώ για το Νίκο. Το ότι δεν συνεργαζόμαστε δεν σημαίνει ότι δεν θα βρισκόμαστε.», τόνισε η Κατερίνα Καινούριου.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι εγώ μέχρι στιγμής έχω συμφωνήσει με το κανάλι και γνωρίζω ότι θα είμαι στο καθημερινό πρόγραμμα. Τώρα ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας δεν γνωρίζω, ούτε μπορώ να μιλήσω για τα άλλα πρόσωπα αν έχουν συζητήσει ή όχι. Η ζώνη θα υπάρχει και θα κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό αφού ο Νίκος δεν θα είναι μαζί μας».

Zappit
Keywords
Τυχαία Θέματα