Η Κατερίνα Καινούργιου για τα προσωπικά της αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον

15:15 5/7/2014 - Πηγή: TVNea
Για το τέλος του «Δέστε Τους», αλλά και την προβολή της προσωπικής της ζωής μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Είναι προσωπικό θέμα του Νίκου το τι έχει συζητήσει με τον σταθμό. Εγώ είμαι ευγνώμων –και θα το λέω κάθε στιγμή– που ο Νίκος με βοήθησε να εξελιχθώ τηλεοπτικά. Από εκεί και πέρα εγώ εργάζομαι σε έναν σταθμό κι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του. Εγώ έχω για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι. Το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν θα το αποφασίσει ο σταθμός. Είμαι σίγουρη πως θα δημιουργηθεί
μια πολύ όμορφη ομάδα που θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τα απογεύματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο σταθμός με τιμά με ένα συμβόλαιο», είπε για το τέλος του «Δέστε Τους».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Αν με ρωτάς για τη ζώνη, εννοείται πως θέλω να συνεχίσω. Για το “Δέστε Τους” δεν μπορώ να σου απαντήσω καθώς αποχωρεί ο βασικός παρουσιαστής, οπότε αλλάζουν τα δεδομένα. Concept, πρόσωπα, φιλοσοφία εκπομπής, είναι απόφαση του Alpha».

Όταν ρωτήθηκε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είναι λογικό στην αρχή όταν δεν σε ξέρουν και βλέπουν μια ξανθιά κοπέλα με έντονο μακιγιάζ να επικεντρώνονται στην εικόνα της. Να την "κράζουν". Είμαι πολύ προσγειωμένη και ήξερα ότι θα συμβεί όλο αυτό. Προσπάθησα τα ελαττώματά μου και τις ατέλειες να τα κάνω προτερήματα. Θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό το πέτυχα. Έχω κερδίσει τη συμπάθεια και τηλεθεατών και ανθρώπων της τηλεόρασης. Υπάρχουν κριτικοί που στο παρελθόν έγραψαν αρνητικά και στη συνέχεια έγραψαν και όμορφα πράγματα. Αυτό για μένα είναι επιτυχία».

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και σε όσους λένε ότι προβάλλει την προσωπική της ζωή:

«Το έχω ξαναπεί: Ποτέ δεν έχω στήσει παπαράτσι και ποτέ δεν έχω δώσει θέμα για την προσωπική μου ζωή. Δεν έγινε επειδή το ήθελα. Ίσως κάποια περίοδο να είχα κάνει κάποια λάθη. Κάποια τα έχω μετανιώσει. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω...», ενώ για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η παρουσιάστρια του Alpha εξομολογήθηκε στο TV Έθνος:

«Σίγουρα μεγαλώνω, ωριμάζω, βλέπω πράγματα και μαθαίνω από τα λάθη του παρελθόντος. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε σε μια περίεργη φάση της ζωής μου. Με βοήθησε δίνοντάς μου πολύ όμορφα πράγματα. Μου πηγαίνουν όλα καλύτερα επειδή είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Είμαι ευτυχισμένη».
Keywords
Τυχαία Θέματα