Απίστευτο: Μέλος του συγκροτήματος Hi Five κατηγορείται για δολοφονία!

13:31 5/7/2014 - Πηγή: TVNea
Απίστευτο και όμως αληθινό! Πασίγνωστο μέλος του συγκροτήματος Hi Five κατηγορείται για δολοφονία! Κανείς δεν περίμενε τέτοιο περιστατικό να συμβεί. Η ίδια έμοιαζε πάντα ήρεμη και ήταν αγαπητή. Φυσικά, ακόμα δεν έχει αποδειχτεί κάτι, αλλά και μόνο οι κατηγορίες δημιουργούν εντυπώσεις. Τι έχει συμβεί ακριβώς και ποιες είναι οι αντιδράσεις; Ποιο είναι το έγκλημα που έχει διαπραχθεί και πώς συνδέεται το μέλος του συγκροτήματος Hi Five;
Έχει παγώσει η κοινωνία του Τέξας με την είδηση της δολοφονίας της 24χρονης συζύγου γνωστού
τραγουδιστή, αλλά και με τον ίδιο να είναι ύποπτος για το θάνατό της!

H 24χρονη Κάθριν Μαρτίνεζ, σύζυγος του τραγουδιστή του συγκροτήματος Hi-five, Ράσελ Νιλ, και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή από μαχαιριές στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Η αστυνομία είπε πως το μοντέλο και γνωστή στο χώρο του μποξ, ως Μπραζίλια, πέθανε από βαριά τραύματα που της προκάλεσαν αλλεπάλληλες μαχαιριές!

Ο 40χρονος τραγουδιστής πήγε το βράδυ της Τετάρτης στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή στο διαμέρισμα τους κι ότι χρειάζεται δικηγόρο.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, οπότε και προφανώς τα δύο τους παιδιά δεν βρίσκονταν στο σπίτι.
Ο Νιλ κρατείται και αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του.
star
Keywords
Τυχαία Θέματα