Η Ελισάβετ Σπανού παραδέχεται τη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ

13:01 13/11/2011 - Πηγή: TVNea
Διακριτικά απάντησε η Ελισάβετ Σπανού σε ό, τι έχει να κάνει με τον Αντώνη Σρόϊτερ. Και πρώτα απ’ όλα στο πώς ένιωσε όταν είδε τις φωτογραφίες της αγκαλιά με τον δημοσιογράφο. «Όχι ευχάριστα. Σάστισα. Πήγα και πήρα τα περιοδικά και αναγκάστηκα να μην σηκώνω για λίγες ημέρες τα τηλέφωνα. Μετά είπα ότι είχα πάει για μια… βόλτα», δηλώνει η τραγουδίστρια. Μιλώντας στο "Made in Star" η Ελισσάβετ τόνισε ότι στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον δεν σχολιάζεται η προσωπική της ζωή, ούτε δίνει δικαίωμα χωρίς λόγο. Ποια είναι όμως γενικότερα η γνώμη της για τον παρουσιαστή του
κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha; «Φαντάζομαι ότι για να επιλεγεί ένας άνθρωπος να λέει δελτίο ειδήσεων πρέπει πρώτα απ’όλα να είναι συμπαθής. Αυτό πιστεύω λοιπόν. Ότι είναι συμπαθέαστατος στην όψη του».

Εάν ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου, πώς θα αντιδρούσε; «Αν ήμασταν καλά μαζί και περνούσαμε όμορφα, γιατί όχι;» Ζηλεύει; «Ζηλεύω αλλά σπανίως εκδηλώνομαι». Βλέπει δελτία ειδήσεων; «Βλέπω δελτία ειδήσεων και προσπαθώ να ενημερώνομαι. Το αγαπημένο μου είναι του Star». Η ερμηνεύτρια φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, τον οποίο χαρακτηρίζει εξαιρετικό άνθρωπο , ενώ βρίσκει πολύ όμορφη την συνεργασία τους. Όσο για την Spicyστην οποία ανήκει και την προστασία του Φοίβου; «Νιώθω απόλυτη ασφάλεια».


Keywords
Τυχαία Θέματα