Η εκθαμβωτική Ελένη αποκαλύπτει…

14:11 26/5/2011 - Πηγή: TVNea

"Είμαι απρόβλεπτη στον έρωτα!"

Χθες είδαμε στο MTV και στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη παρασκήνια από τις «Γυναίκες της Χρονιάς του Life & Style». H Eλένη, φανερά χαλαρή και με διάθεση να μιλήσει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση, ήταν πιο ανθρώπινη από ποτέ! "Η ζωή μου είναι όντως παραμυθένια, όμως όπως σε όλα τα παραμύθια έτσι και σε μένα, παρουσιάστηκαν πολλοί μικροί δράκοι", δήλωσε η Ελένη, κρατώντας στα χέρια της –εμφανώς συγκινημένη- το βραβείο του περιοδικού Life and Style
που την έχριζε «τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς» και αποκάλυψε: "Πάντα ήμουν αισιόδοξη, από μικρό παιδί και όλα όσα είχα ονειρευτεί έγιναν και με το παραπάνω! Ήμουν από τα τυχερά παιδιά της τηλεόρασης γιατί μπήκα στο ξεκίνημα της ιδιωτικής. Έζησα όλες τις καλές εποχές της, τότε που υπήρχε χώρος και διάθεση να υποστηριχτούν νέα πρόσωπα".



Όσο για την επιτυχία του Καφέ της, η βασίλισσα της πρωινής ζώνης είχε τη δική της εξήγηση: Κέρδισα τον κόσμο, μέσα από την αλήθεια μου. Για 19 χρόνια κάθε μέρα, δίνω μόνο την αλήθεια μου και έτσι δημιουργήσαμε αυτή τη σχέση. Είναι τακτική να ακολουθώ το ίδιο προφίλ στην εκπομπή τόσα χρόνια. Μεγάλωσα αρκετά παιδιά και το συνειδητοποιώ από τα mails που παίρνω. Σιγά, σιγά πρέπει να δίνουμε χώρο και σε άλλους ανθρώπους, να δοκιμαστούν και να πετύχουν".

Το βραβείο της πάντως, η γλυκιά Ελένη το αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, πιο πολύ όμως «στη μεγαλύτερη αγωνίστρια, τη μαμά μου». Τέλος, στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη για το τι την κάνει ερωτεύσιμη, η Ελένη απάντησε: "Το ότι είμαι απρόβλεπτη!".
Keywords
Τυχαία Θέματα