Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για το Alter

11:01 18/4/2011 - Πηγή: TVNea
Η Αγγελική Νικολούλη είναι στο Alter δέκα ολόκληρα χρόνια. Είναι από τις πρώτες που πήγε και από τις τελευταίες που θα φύγει. Το μόνο που εύχεται είναι να πάνε όλα καλά στον τηλεοπτικό σταθμό που στήριξε και να πληρωθούν οι δημοσιογράφοι.
- Τι σκέφτεσαι να κάνεις;
«Θα μείνω στο κανάλι και θα το στηρίξω μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και λήγει το συμβόλαιό μου. Όχι γιατί είμαι υποχρεωμένη αλλά γιατί νιώθω πως έτσι πρέπει να κάνω»
- Είσαι από τους παλιότερους στο κανάλι.
 «Η δική μου παρουσία παρέσυρε
και άλλους δημοσιογράφους να έρθουν ή μάλλον τους παρακίνησε. Και πέρασα ωραία. Θυμάμαι ότι τότε το κανάλι έκανε 3-4 % και εμείς με το «Φως στο τούνελ» κάναμε 24% και μας περίμεναν με σαμπάνιες»...
- Ξέρω πως έχεις σχέσεις με όλους τους εργαζόμενους, γνωρίζεις τα ονόματα, τις οικογένειές τους και τις ιστορίες τους και δείχνουν να σε λατρεύουν. Το ξέρεις;
«Έχουμε περάσει πολλά μαζί και ξέρω τους αγώνες τους , γι’ αυτό και στεναχωριέμαι. Κάθε εργαζόμενος έχει ιστορία ζωής και δεν μπορεί τώρα να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Έχω στην εκπομπή ζευγάρια που ζουν και εργάζονται μαζί και τώρα δεν έχουν πώς να περάσουν, ούτε τα στοιχειώδη»
Πηγή: Down Town
Keywords
Τυχαία Θέματα