Την Δευτέρα στο «Νησί»

18:15 17/4/2011 - Πηγή: TVNea
Άλλα τέσσερα επεισόδια μέχρι το μεγάλο φινάλεΠΛΗΘΟΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι ιστορίες σε Σπιναλόγκα, Πλάκα και Νεάπολη κορυφώνονται . Την Δευτέρα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Γιώργη που επισκέπτεται για πρώτη φορά τα ενδότερα του νησιού και το σπίτι της κόρης του, της Μαρίας. Το ίδιο σπίτι όπου έζησε και πέθανε η γυναίκα του η Ελένη... Την Ελπίδα, η οποία συμμετέχει στη νέα πειραματική θεραπεία, πεθαίνει... Τον γιατρό Κυρίτση που προσπαθεί να πείσει τον Παπαδημητρίου και τα μέλη της αδελφότητας
να γίνουν εθελοντές στο νέο φάρμακο για να δώσουν το παράδειγμα και στους υπόλοιπους Σπιναλογκίτες. Μία χαρούμενη είδηση: Τα αποτελέσματα του νέου φαρμάκου φαίνονται ενθαρρυντικά. Θα δουν την Μαρία να ζητά να γίνει εθελόντρια. Την Κρουσταλάκη να βλέπει τον Κυρίτση να επισκέπτεται το σπίτι της Μαρίας και χύνει το φαρμάκι της για ακόμα μια φορά. Τον Αντώνη που αντιλαμβάνεται την ερωτική σχέση της 'Αννας και του Μανόλη. Και την Δευτέρα η 'Αννα ανακοινώνει στους Βανδουλάκηδες ότι είναι έγκυος.

Το επόμενο νέο επεισόδιο θα είναι -σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της σειράς στο internet- τον Μάιο, με αποτέλεσμα η σειρά να ολοκληρωθεί ακριβώς στις 23 Μάιου. 
Keywords
Τυχαία Θέματα