Η ανασφάλεια στην προσωπική της ζωή

13:46 12/9/2011 - Πηγή: TVNea

Συνέντευξη στο ένθετο «Radar!», της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» έδωσε η Κατερίνα Καινούριου. Η 26χρονη παρουσιάστρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου, παραδέχτηκε πως ταίριαξε πολύ με τα παιδιά της εκπομπής «Δέστε τους», μίλησε για τις σχέσεις της με τη Μαρία Ηλιάκη και για τον χωρισμό της από τον Ευγένιο Κατραβά, αλλά και για τα πικρόχολα σχόλια που άκουσε πρόσφατα για τη νοημοσύνη της.
Η εμπειρία που αποκόμισε η ίδια από την συνεργασία της με τη Μαρία Μπεκατώρου, ως ρεπόρτερ στην εκπομπή της, ήταν πολύ καλή: «Αγαπούσα πολύ αυτό που
έκανα. Η Μαρία είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και είμαστε ακόμα φίλες., βγαίνουμε για καφέ, κάνουμε παρέα και περιμένω πώς και πώς να πάει στο Master Chef και να τη δω». Όσο καιρό εργαζόταν ως ρεπόρτερ, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε στα σχέδιά της να βρεθεί κάποια στιγμή και μπροστά από τις κάμερες: «Είχα κάνει και παλιότερα δοκιμαστικά για άλλες εκπομπές, αλλά δεν με είχαν πάρει και είχα απογοητευτεί. Από την άλλη έλεγα ότι το κάθε τι πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή».

Παρά το γεγονός ότι έχει πια πετύχει τον στόχο της κι έχει εργαστεί μπροστά από τις κάμερες, δεν κρύβει πως έχει και ανασφάλειες: «(Την ανασφάλεια) μπορεί να σου την έχει δημιουργήσει το σπίτι σου, η σχέση σου ή ο εαυτός σου ο ίδιος. Στη δική μου περίπτωση οι δικοί μου με έχουν μεγαλώσει με κάποια “πρέπει”, ήθελαν πάντα να με έχουν γειωμένη» δήλωσε και πρόσθεσε: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι ανασφαλής. Θέλω να φερθώ στον καλά στον άλλον, έχω το σύνδρομο του να είμαι “τέλεια” μαζί του για να με εκτιμήσει κι εκείνος».
Από την περασμένη χρονιά παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλίακη την εκπομπή «Δέστε τους». Η ίδια, υποστήριξε πως στην συγκεκριμένη εκπομπή κατάφερε να βγάλει τον πραγματικό της χαρακτήρα και πως ταίριαξε περισσότερο με τους παρουσιαστές αυτούς, παρά με τα παιδιά του «Όμορφου Κόσμου». Πώς είναι η συνεργασία της με τη Μαρία Ηλιάκη, παρά τις φήμες περί τσακωμού μεταξύ τους που ακούστηκαν; «Με τη Μαρία βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε, απλώς χρειαζόμασταν χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα. Πραγματικά δεν τέθηκε θέμα τσακωμού κι έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Την εκτιμώ, τη σέβομαι και έχουμε μια πολύ καλή σχέση» τόνισε.
Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, βγήκε από μια τετράχρονη σχέση με τον Ευγένιο Κατραβά: «Δεν ήταν ό, τι πιο εύκολο, αλλά διατηρώ καλή σχέση και πρέπει να προχωρήσω τόσο εγώ όσο κι εκείνος. Υπάρχει στη ζωή μου ως ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ» εξομολογήθηκε.
Πρόσφατα, είχε παρουσιαστεί από δημοσιογράφους του Star, ως «χαζή ξανθιά» που ζήτησε σε ταβέρνα της Πάρου «μπριζόλα γάλακτος χωρίς γάλα». Η ίδια έδωσε τότε την απάντησή της μέσω facebook: «Είναι ένα θέμα που με στεναχώρησε και με πλήγωσε πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει το ψέμα, η ανακρίβεια και η κακεντρέχεια. Δεν δέχομαι από κανέναν να υποτιμά τη νοημοσύνη μου» δήλωσε.πηγή:yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα