Σήμερα αποφασίζεται η νέα της συμπαρουσιάστρια

13:32 12/9/2011 - Πηγή: TVNea
Μετά την αποχώρηση της Σίσσυς Χρηστίδου από τον Alpha και την μεταγραφή της- όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής- στον ΑΝΤ1, η Ναταλία Γερμανού καλείται να επιλέξει μαζί με την ηγεσία του σταθμού την παρουσιάστρια που θα την πλαισιώσει φέτος στο "Μες Στην Καλή Χαρά".

H απόφαση αναμένεται να παρθεί σήμερα καθώς η πρεμιέρα της εκπομπής είναι προγραμματισμένη για την 1η Οκτωβρίου και πρέπει να ξεκινήσουν
άμεσα οι πρόβες και να γυριστεί το τρέιλερ (υπάρχει βέβαια η σκέψη εκεί να δούμε μόνο τη Ναταλία, καθώς δεν έχει κλείσει ακόμα η υπόλοιπη ομάδα).
Οι φήμες θέλουν την Έλενα Παπαβασιλείου να έχει το προβάδισμα, εκείνη όμως δεν έχει δεχτεί ακόμα επίσημα πρόταση καθώς στο τελευταίο της ραντεβού με το κανάλι, της είπαν πως έχουν μείνει ευχαριστημένοι μαζί της και θα την ειδοποιήσουν αν προκύψει κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Έλενα βρισκόταν και την πρώτη χρονιά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, όμως η χημεία της με τη Ναταλία και (ειδικά) τη Σίσσυ δεν είχε δέσει τότε, χωρίς όμως να έχουν προκύψει καβγάδες και προστριβές. Από τότε βέβαια η Έλενα απέκτησε σαφώς μεγαλύτερη εξοικείωση με την κάμερα και εμπειρία, οπότε η Ναταλία δεν δηλώνει καθόλου αρνητική στην επιστροφή της, αν αυτή είναι τελικά η απόφαση του καναλιού.πηγή:yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα