Γιώργος Λιάγκας: «Θα ήθελα να κάνω εκπομπή με την Μανωλίδου»

13:56 14/7/2011 - Πηγή: TVNea
Τις επιθυμίες τους για το ποιον ή ποια θα ήθελαν ως ραδιοφωνικό ταίρι, εξέφρασαν μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Real Fm οι Γιώργος Λιάγκας κι Ελεάννα Τρυφίδου.

Πρώτη ξεκίνησε η Ελεάννα Τρυφίδου λέγοντας: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να κάνω εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά και τον Αντώνη Κανάκη. Θα μου άρεσε επίσης για μία μόνο φορά, γιατί νομίζω ότι θα με έδιωχνε μετά, να κάνω εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου». Ο 42χρονος παρουσιαστής της πρότεινε να το ανακοινώσει στον 49χρονο δημοσιογράφο μέσω twitter,
αλλά εκείνη απάντησε πως δεν διαθέτει λογαριασμό με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα: «Απαρχαιωμένη! Παιδιά, η Τρυφίδου, τα μηνύματα τα στέλνει με ταχυδρομικό περιστέρι». Αργότερα, ήταν η σειρά του Γιώργου Λιάγκα να αναφερθεί στις υποθετικές ραδιοφωνικές συμπαρουσιάστριές του: «Εγώ θα ήθελα να κάνω εκπομπή, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, με την Ευγενία Μανωλίδου. Θα ’χε πλάκα.  Την θεωρώ έξυπνη και αυτό το «comme- il- faut» με ιντριγκάρει να την χαλαρώσω να πει και κανένα μπινελίκι» και στη λίστα πρόσθεσε την Ελένη Μενεγάκη και τη Μάιρη Συνατσάκη γιατί «θεωρώ ότι πιο ξύπνια από άλλα νέα πρόσωπα».
Keywords
Τυχαία Θέματα