Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Γάμος στην Κύπρο;

12:41 14/7/2011 - Πηγή: TVNea
Όλα φαίνονται να προχωρούν κανονικά στην σχέση Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτας Μακρυπούλια...όπως είναι γνωστό οι 2 αυτοί celebrities ουδέποτε έκρυψαν το ότι είναι τρελά ερωτευμένοι και έχουν μια υγιέστατη προσωπική σχέση. Το επόμενο λοιπόν βήμα τους, είναι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, επίσημη πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμη από
τον τραγουδιστή, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE. Ανθρωπος που γνωρίζει καλά τον Μιχάλη δήλωσε: «Αυτό, όταν συμβεί, θα γίνει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τον Μιχάλη, σίγουρα πολύ ρομαντικά και όμορφα». Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Πολλές φορές, όταν βγαίνουμε μαζί και λέμε όσα ακούγονται για το “γάμο” τους, εκείνοι γελάνε και κάνουν χιούμορ. Ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι ότι επειδή η Ζέτα έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς του τραγουδιστή, Γιάννη και Ρένα, αλλά και με την αδελφή του Μελίνα, γνωρίζοντας ταυτόχρονα και τη μεγάλη αδυναμία που έχουν στον Μιχάλη, αλλά και την επιθυμία τους να τον δουν γαμπρό στον τόπο τους, το πιο πιθανό είναι ότι ο γάμος τους θα γίνει στη Λευκωσία!». 
Ακόμα και η Ζέτα έχει στο νησί της Αφροδίτης πολύ καλούς της φίλους και γι αυτό δεν είναι αρνητική στο να πάρει μαζί της οικογένεια και συγγενείς για να την καμαρώσουν νυφούλα εκεί. Οι κάτοικοι της Λευκωσίας της δείχνουν την αγάπη τους και η Ζέτα είναι πανευτυχής. Νιώθει περισσότερο οικεία απ οτι στην Ελλάδα, που νομίζει συνέχεια οτι οι Paparrazzi την παρακολουθούν. Ο Μιχάλης κατάγεται απ την Κερύνεια και ο γάμος θα ήθελαν πολύ να γίνει σ ενα εκκλησάκι που είναι κοντά στο γραφικότατο λιμανάκι κι αυτό θα γίνει αν ξεπεραστεί το ''κυπριακό πρόβλημα'' και είναι επιθυμία του τραγουδιστή να γίνει εκεί ο γάμος για να ικανοποιήσει και τους γονείς του.
Προς το παρόν, αναμένουμε τις εξελίξεις που σίγουρα θα έχουμε, καθώς Μιχάλης και Ζέτα, Ζέτα και Μιχάλης, έχουν δρομολογήσει τον γάμο τους για το 2012...και άντε,''και στα δικά μας οι ελεύθεροι!''.
Keywords
Τυχαία Θέματα