Γιώργης Λαμπαθάκης:«Εγώ βασικός παρουσιαστής;»

13:27 16/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ο συμπαρουσιαστής της Σίσσυς Φειδά στην εκπομπή "Σπίτι από την αρχή" μιλά για την ΤV, τη δημοσιότητα και το ψώνιο του.  Οτι έχετε αρχιτεκτονικό γραφείο ήταν ένας παραπάνω λόγος να βγείτε στο γυαλί, σε μια σχετική εκπομπή; Σας βοήθησε στη δουλειά σας η εκπομπή; Φυσικά και με βοήθησε στη δουλειά μου η ενασχόληση με την εκπομπή. Με έκανε γνωστό σε έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων, κάτι σημαντικό για έναν νέο αρχιτέκτονα που ξεκινά από το μηδέν, χωρίς οικογενειακή παράδοση στο επάγγελμα και κατ' επέκταση κάποιο πελατολόγιο για να στηριχτεί.
- Εχετε κάνει και αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις. Σημαίνει ότι πάντα σας ενδιέφερε η τηλεόραση;
Δεν θα το έλεγα. Οι διαφημίσεις ήταν ένα καλό επάγγελμα την περίοδο των σπουδών μου, γιατί συνδύαζε καλή αμοιβή και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα γυρίσματα κρατούσαν μια-δυο ημέρες και με αυτόν τον τρόπο δεν με απασχολούσαν από το Πολυτεχνείο.
- Από τη δημοσιότητα τι σας έχει κουράσει; Να ασχολούνται και να σας ρωτάνε για τα προσωπικά σας ή ότι είστε ωραίος κ.λπ.;
Αυτού του είδους τις μικροπαρενέργειες της δημοσιότητας τις παίρνω στην πλάκα. Σε ό,τι δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία, δεν μπορεί και να σε ενοχλήσει.

- Εχετε δηλώσει ότι δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε τίποτε άλλο στην τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι αν ολοκληρωθεί το "Σπίτι από την αρχή", θα φεύγατε και από την tv;
Αυτό είναι και το πιο πιθανό. Δεν έχει ενδιαφέρον για εμένα η τηλεόραση, αν δεν συνδυάζεται με το επάγγελμά μου. Το ψώνιο μου είναι η αρχιτεκτονική, όχι η τηλεόραση.
- Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Σίσσυ Φειδά;
Δουλεύουμε παρέα δύο σεζόν ήδη και μάλιστα πολλές ώρες την ημέρα. Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με μια γυναίκα που καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε αναπτύξει αμοιβαίο σεβασμό.
- Εχει δηλώσει η ίδια ότι είναι... bitch. Είναι έτσι και στα γυρίσματα;
Η Σίσσυ αυτοσαρκάζεται γιατί έχει πολύ χιούμορ. Είναι πολύ γλυκό κορίτσι και χάρμα οφθαλμών μέσα στο ανδροκρατούμενο περιβάλλον των τηλεοπτικών και κατασκευαστικών συνεργείων.
- Αν αποχωρούσε η κ. Φειδά, θα αναλαμβάνατε βασικός παρουσιαστής;
Εχει πολλές ιδιαιτερότητες η δουλειά του βασικού παρουσιαστή και δεν νομίζω ότι μου πάει.
- Η εκπομπή στοχεύει στο δράμα;
Οι εκπομπές στοχεύουν στην τηλεθέαση. Είναι λογικό να έχει περισσότερο ενδιαφέρον η ιστορία ανθρώπων που έχουν ουσιαστική ανάγκη βοήθειας και επομένως να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή τους η δουλειά μας. Στο τέλος της ημέρας πάντως, αυτό που μου μένει είναι ικανοποίηση ότι έχω παίξει έναν μικρό ρόλο στο να βελτιωθεί η ζωή τόσων πολλών οικογενειών και ιδιαίτερα μικρών παιδιών.
- Είστε ματαιόδοξος;
Ευτυχώς η ματαιοδοξία που κουβαλάω είναι επιπέδου δημοτικού. Ευτυχώς γιατί αλλιώς δεν θα μου άρεσα καθόλου.
Λευτέρης Μπιντέλας
Keywords
Τυχαία Θέματα