Γιατί ο Λιάγκας φοβάται τη Ζέτα;

09:01 16/5/2014 - Πηγή: TVNea
Το ενδεχόμενο του χρόνου να είναι “αντίπαλοι” στα πρωινά ερμηνεύει την επίθεση του παρουσιαστή;

Μάλλον ο Γιώργος Λιάγκας αδικεί την Ζέτα Μακρυπούλια και δεν αναφερόμαστε στην κρίση του για τα γόνατά της και για το αν πρέπει να τα εκθέτει ή όχι σε κοινή θέα φορώντας κοντά φορέματα… Αλλά στον υπαινιγμό του ότι η παρουσιάστρια διαμαρτυρήθηκε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Αρβανίτη και μάλιστα έντονα, τόσο που απαίτησε να φύγει από την κριτική επιτροπή του
«Just the 2 of Us»! Όποιος όμως γνωρίζει την Ζέτα Μακρυπούλια – έστω και ελάχιστα, ξέρει ότι δεν είναι η περίπτωση του σελέμπριτι που παίζει παιχνίδια, κάνει κόντρες ή ίντριγκες! Άλλωστε είναι ένα στοιχείο που προκύπτει και από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ότι η παρουσιάστρια ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για την δήλωση του σκηνοθέτη σχετικά με το ταλέντο της… Κυρίως όμως είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα τηλεοπτικά ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι cool, κινείται άκρως επαγγελματικά, σπανίως διαμαρτύρεται και κυρίως δεν ασχολείται καθόλου με ίντριγκες που δίνουν τροφή στα Μέσα (τα οποία αφήνει πάντα παραπονεμένα από ρεπορτάζ)!
Πάντως, για την ιστορία να σημειωθεί ότι πριν καλά – καλά πληροφορηθεί η Ζέτα την δήλωση Αρβανίτη, ο ίδιος ο σκηνοθέτης την πήρε στο τηλέφωνο και της έδωσε εξηγήσεις, λέγοντας ότι παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπε…
Αντίθετα ο Γιώργος Λιάγκας φροντίζει να τροφοδοτεί το ρεπορτάζ για αυτό και σήμερα είπε ότι είναι, «μπαρμπούτσαλα αυτές οι δικαιολογίες…» για να συμπληρώσουν από το πάνελ του ότι «Μάλλον έπαιξε ρόλο το δημοσίευμα…» και άρα η κακιά Ζέτα έδιωξε τον Αρβανίτη!
Μήπως όμως η στάση Λιάγκα απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα έχει κι άλλη ερμηνεία; Είναι αλήθεια ότι η Μακρυπούλια και Λιάγκας μπορεί του χρόνου να είναι απευθείας «αντίπαλοι»… Συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι η Ζέτα θα παρουσιάσει το «Rising star» που διεθνώς είναι το αντίπαλο δέος του «Voice»…. Ενώ επιπλέον, οι φήμες ότι μπορεί να αναλάβει το πρωινό του MEGA δεν έχουν διαψευστεί πειστικά! Οπότε τα «καρφιά» Λιάγκα έχουν εξήγηση!

enimerosi24
Keywords
Τυχαία Θέματα