Γερμανού- Ιωάννου: Βραδινή συνάντηση (και ο Βρεττός ήταν εκεί!)

18:15 21/1/2016 - Πηγή: TVNea
Το σουηδικό μοντέλο χωρισμού φαίνεται πως εφαρμόζει η Ναταλία Γερμανού- μια μέθοδο που έχει εφαρμόσει από τη δεκαετία του 1990 με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Θάνο Καλλίρη, δυο άντρες που αγάπησε πολύ και τους έχει ακόμα στη ζωή της.

Αυτή η τακτική φαίνεται πως συνεχίζεται ακόμα με επιτυχία, αφού προφανώς και η ίδια επιλέγει συντρόφους που σκέφτονται εξίσου προοδευτικά.

Έτσι, λοιπόν, πολλοί χτες είδαν έκπληκτοι τη Ναταλία Γερμανού να κάθεται για αρκετή ώρα με τον πρώην αγαπημένο της Μάνο Ιωάννου. Μια συνάντηση που είχε να συμβεί από τις αρχές του καλοκαιριού και έγινε τυχαία, αλλά
σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Ο τόπος του "εγκλήματος" ήταν το εστιατόριο Pasaji στο City Link, ενώ στο ίδιο μέρος βρέθηκε λίγη ώρα μετά και ένας άλλος πρώην σύντροφος της Ναταλίας, ο Ηλίας Βρεττός, με τη δική του παρέα.

Όλοι μαζί, πρώην και νυν, χαιρετήθηκαν εγκάρδια και πόζαραν με χαρά για φωτογραφίες, γελώντας με την χαριτωμένη αυτή σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά σε πολλούς διάσημους συνδαιτυμόνες, όπως τον Πέτρο Κωστόπουλο, που έτρωγε σε διπλανό τραπέζι με τον Γιάννη Λάτσιο.

Όσο για τη Ναταλία και τον Μάνο, κανένας συναγερμός επανασύνδεσης δεν σήμανε, αφού, όπως ήρθαν χωριστά, έτσι και έφυγαν χωριστά και με διαφορά αρκετής ώρας μάλιστα.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα