Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι στο σημερινό JOIN US!

14:46 11/6/2016 - Πηγή: TVNea
Σήμερα,Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 18.00,στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθονται τρεις ξεχωριστές γυναίκες. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλάει για τη ζωή στα 50 και για την απόλυτη αγάπη που ζει. Η Τζόυς Ευείδη δηλώνει ότι θεωρεί «αηδιαστικό» να μιλάει για την προσωπική της ζωή και εξηγεί για ποιο λόγο πήγαινε κάθε 6 μήνες να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Η Νάντια Μπουλέ περιγράφει πώς αντιμετωπίζει τις σχέσεις στα 30 της αλλά και τι της έμαθε ο χωρισμός των γονιών της.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει τον Σάκη Τανιμανίδη.
Ο παρουσιαστής του ''World Party'' περιγράφει πώς είναι η ζωή με ένα backpack στους ώμους, απαντάει στις φήμες για το αν η εκπομπή του θα σταματήσει, και δηλώνει πως η αναγνωρισιμότητα έκανε καλό στις ερωτικές του κατακτήσεις.
Ζούμε 20 χρόνια χωρίς το πιο «λαμπρό αστέρι». Ο Λευτέρης Λαμπράκης παρουσιάζει ένα σπάνιο υλικό από τη ζωή, τις ταινίες και το τέλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτειάχνει έναν συγκλονιστικό χαλβά με λεμόνι, μέντα και λευκή σοκολάτα. Πηγαίνουν στο Πόρτο Ράφτη και κάνουν μίνι διακοπές. Γιατί ακόμη και στους κοντινούς από την Αθήνα προορισμούς, βρίσκουν τρόπους να περνάνε τέλεια. Μπαίνουν στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι! Γεμίζουν το νεσεσέρ μας με τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για να είμαστε προστατευμένες από τον ήλιο και όμορφες. Και μετά, πάνε για wake board και wake surf, γιατί θέλουνε να αθλούμαστε διασκεδάζοντας.
Βρίσκουν τους τρόπους να απαλλαγούμε αποτελεσματικά από τα κουνούπια και έτσι τα παιδιά μας περνούν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Ανεβάζουν αδρεναλίνη και ζουν την πιο συναρπαστική εμπειρία. Κάνοντας skydiving. Χαλαρώνουν και διασκεδάζουν κάνοντας ελεύθερη πτώση για ένα λεπτό. Μιλούν για ιατρικά θέματα που μας ενδιαφέρουν. Αντιμετωπίζουμε τη νεανική αρθρίτιδα και τη στυτική δυσλειτουργία.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα