Γ. Αρναούτογλου:Στην TV δεν υπάρχει βόλεμα

13:11 16/4/2011 - Πηγή: TVNea
Συνέντευξη στην εκπομπή του Κοσμά Βίδου και της Αφροδίτης Γραμμέλη «Στάση media» στον ΒΗΜΑFM έδωσε  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του Mega, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, για τα επαγγελματικά πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν και για τις αρνητικές συνέπειες της δημοσιότητας.
Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας σου με το Mega για ένα χρόνο. Είναι κάτι ευχάριστο αυτό, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία;
Νομίζω ναι, ειδικά όταν υπάρχει
μια συνεργασία που σχεδόν αγγίζει τα 10 χρόνια και βρίσκεται κάπου που γνωρίζεις καλά τους ανθρώπους.
Έχεις «βολευτεί», με την καλή έννοια;
Δεν νομίζω ότι με αυτή τη δουλειά βολεύεσαι. Υπάρχει ένα ρητό που λένε οι Αμερικανοί ότι «στη δική μας τη δουλειά είσαι τόσο καλός όσο η τελευταία σου δουλειά». Δεν θα το υιοθετήσω αυτό που λες. Δεν είσαι ποτέ βολεμένος στην τηλεόραση.....
Σου πάει, όμως...
Είναι αυτό που λέει ότι όσο γνωρίζεις τους ανθρώπους καλά και ταιριάζουν τα χνώτα σας, δεν θέλεις περιπέτειες ή κάτι άλλο.
Αν δεν ήταν αυτή η δύσκολη συγκυρία, θα το σκεφτόσουν; Θα έκανες κάτι άλλο;
Όχι. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά πάντοτε μιλάω με το Mega πρώτα, όταν τελειώνει το συμβόλαιο για να δω τι θα μου πουν. Αν μου πουν «ευχαριστούμε πολύ», τότε νομίζω και εγώ ότι θα πάρω το σακίδιό μου και θα αναχωρήσω. Έχουμε καταλήξει για μία εκπομπή, για τον «Όμορφο Κόσμο» και την επιστροφή του και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Θα γυρίζω ανά την Ελλάδα, αλλά πλέον λίγο διαφορετικά, με ένα διαφορετικό concept. Η όλη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί σ’ αυτή τη διάσταση είναι ότι αυτό που θα συναντήσω πλέον σε μια Ελλάδα δέκα χρόνια μετά, είναι τελείως διαφορετικό.
Θα έχει και κοινωνική διάσταση η εκπομπή, δηλαδή;
Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και κάτι κοινωνικό, πάντα βέβαια με τη δική μου τη διάθεση που έχει να κάνει με την ψυχαγωγία. Είναι διαφορετικές λέξεις ψυχαγωγία και διασκέδαση. Τώρα, αν καταφέρω μόνο να διασκεδάσω κάποιους, αυτό είναι μια διαφορετική υπόθεση.
Νιώθεις ότι σε καταδιώκουν οι paparazzi και δεν μπορείς να κινηθείς ελεύθερα;
Μπαίνεις σε μια διαδικασία λόγω της δουλειάς σου να μιλήσεις με κάποιους από αυτούς και να σου πουν δικές μας ιστορίες, απίστευτες. Γι’ αυτό και τσαντίζομαι όταν λένε κάποιοι «έλα μωρέ, μπορείς να την κρύψεις την προσωπική σου ζωή». Στη στήνουν αυτοί, δεν μπορείς. Υπήρξε περίοδος που ήταν έξω από το σπίτι μου και 15 μέρες με τα αυτοκίνητα. Πάρα πολλοί γνωστοί paparazzi. Και δεν μπορούσα ούτε να βγω ούτε να μπω με τον άνθρωπο που ήθελα.
Keywords
Τυχαία Θέματα