Φόρος τιμής στην Amy Winehouse από συγγενείς και θαυμαστές

11:27 25/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η πενθούσα οικογένεια της Amy Winehouse αποτίει φόρο τιμής στην τραγουδίστρια με το σπάνιο φωνητικό χάρισμα, την ώρα που οι θαυμαστές αφήνουν τσιγάρα, αλκοόλ, κεριά αναμμένα, στον αυτοσχέδιο τόπο προσκυνήματος μπροστά από το διαμέρισμά της στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε νεκρή στην ηλικία των 27 ετών, το Σάββατο 23 Ιουλίου.Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Mitch και η μητέρα της Janis Winehouse, δήλωσαν από κοινού: «Η οικογένειά μας από την απώλεια της Amy
έχασε κυριολεκτικά την περιουσία της, ήταν η Amy όμορφη κόρη, αδελφή, ανιψιά. Καταλείπει ένα πολύ μεγάλο κενό στις ζωές μας». Παράλληλα η πενθούσα οικογένεια ζήτησε «σεβασμό της ιδιωτικής ζωής». Πολλά σημειώματα αφήνουν, επίσης, οι πολυάριθμοι θαυμαστές στον τόπο προσκυνήματος. Ένα από τα σημειώματα γράφει: «ήσουν πολύ ευάλωτη, όμορφη, πολύ μεγάλο ταλέντο γι’ αυτόν τον Κόσμο», ενώ ένα άλλο σημείωμα αναφέρει: «στην εκλεκτή τραγουδίστρια με την όμορφη φωνή».
Η εταιρεία στην οποία η Winehouse ηχογραφούσε, στην ανακοίνωσή της γράφει ότι «αγωνίζεται να αφομοιώσει, πώς έχασε για πάντα «την ακριβή φίλη, τη συνάδελφο, αυτό το πιο εκπληκτικό καλλιτεχνικό ταλέντο». Αναφέρει ακόμη η εταιρεία πως ...
«πάντα θα φέρουμε στη μνήμη την σφύζουσα από ζωή Amy, γεμάτη από κέφι, συντροφευμένη από νεαρές γυναίκες που πάσχιζαν να την κάνουν να νοιώθει ωραία. Χάσαμε ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, ένα μέλος της οικογένειάς μας».
Ανάμεσα σε ένα πλήθος επωνύμων που εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το αδόκητο γεγονός, ο ηθοποιός Russell Brand, που και ο ίδιος ήταν αντιμέτωπος με εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες, έγραψε στο ιστολόγιό του: «Επί σκηνής έβλεπα με δέος την Amy, αυτό το δέος που προκαλεί η ιδιοφυία... Μέσα απ τη σπάνια λεπτεπίλεπτη φύση της αυτή η φωνή, η τόσο δική της, που πήγαζε απ την κολυμβήθρα του μεγαλείου. Από την σαχλο-αρρώστια αυτή, χάσαμε μία όμορφη, ταλαντούχα γυναίκα».
Και μπροστά σε αυτό το πρόωρο «μεγάλο ταξίδι» δημιουργείται ένας πολύ περίεργος συνειρμός: στα 27 έφυγαν απ’ τη ζωή οι εξής πέντε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες της μουσικής: η Janis Joplin, ο Jimmy Hendrix, ο Jim Morrison, ο Kurt Cobain, ο Brian Jones.
Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατο της A. WinehouseΤα αίτια του θανάτου της Amy Winehouse, η οποία βρέθηκε νεκρή το Σάββατο το απόγευμα στο σπίτι της στο Λονδίνο, παραμένουν "αδιευκρίνιστα" εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης η ημερομηνία διεξαγωγής της οποίας θα οριστεί την Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας.Η Winehouse, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο σε ηλικία 27 ετών. "Η ημερομηνία και η ώρα που θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση δεν θα οριστούν πριν από το πρωί της Δευτέρας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Κυριακή η αστυνομία του Λονδίνου.
Το Σάββατο η αστυνομία είχε υπογραμμίσει αναφερόμενη σε πληροφορίες που έκαναν λόγο για πιθανό θάνατο της τραγουδίστριας από τη λήψη υπερβολικής δόσης, ότι "ακόμη δεν έχει γίνει καμία
Keywords
Τυχαία Θέματα