Φ. Σκορδά:"Κοιτάζω μόνο τη δουλειά μου, γιατί μόνο αυτή μπορώ να βελτιώσω"

11:01 20/11/2011 - Πηγή: TVNea
Η γοητευτική Φαίη Σκορδά σε μια συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή της και τα μυστικά της επιτυχίας!

Φέτος διανύετε για άλλη μια σεζόν, μια επιτυχημένη χρονιά. ( Mέχρι αυτή τη στιγμή, παρότι η πρώτη εβδομάδα ήταν πολύ αισιόδοξη για τους ανταγωνιστές σας…) Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας σας και ποιο είναι το πιο αδύνατο σημείο σας, σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
Σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Γνωρίζεις πιο καλά από όλους, πως έχω μάθει να δουλεύω, χωρίς
να επηρεάζομαι από τον ανταγωνισμό και δεν αναλώνομαι, με το να ασχολούμαι τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάζω μόνο τη δουλειά μου, γιατί μόνο αυτή μπορώ να βελτιώσω. Ευτυχώς και ο Γιώργος λειτουργεί έτσι, όπως και στο ότι ποτέ δεν επαναπαυόμαστε. Όταν ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη του, γιατί έτσι μεταφράζουμε τα νούμερα τηλεθέασης, οφείλεις να δίνεις κάθε μέρα τον καλύτερο σου εαυτό στη δουλειά..Ίσως τελικά, το ότι με το Γιώργο ακολουθούμε τους ίδιους βασικούς «κανόνες», να βοήθησε αρκετά..

Με το Γιώργο δέσατε τηλεοπτικά πολύ γρήγορα. Φοβήθηκες μήπως κάποια στιγμή όλο αυτό δεν προκύψει και σε πάει πίσω επαγγελματικά;
Για να είμαι ειλικρινής...
ο φόβος μου ήταν μη μας πάει πίσω, στα προσωπικά …Δεν μπορούσα καν να φανταστώ, πως θα ήταν αυτή η εκπομπή… Αν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά, αν θα ήμασταν ικανοί να συμπαρουσιάσουμε. Τα ερωτηματικά ήταν πάρα πολλά και οι αγωνίες μου, ήταν για τη σχέση μας. Ευτυχώς όμως, η εκπομπή μας έδεσε ακόμα περισσότερο!
entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα