Εξέλιξη: Τι θα καλύψει το κενό που αφήνει το «Power of love» στον ΣΚΑΙ;

22:43 5/9/2018 - Πηγή: TVNea

Η απόφαση είναι οριστική και θα ισχύει άμεσα, αφού επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο πολύ σύντομα, αλλά από άλλη συχνότητα από αυτή που έγινε γνωστή στη χώρα μας.

Κατ’ αρχάς, είναι πλέον γνωστό πως τα στελέχη του ΣΚΑΪ μαζί με την εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» αποφάσισαν –ευτυχώς!- να βάλουν στον πάγο το δεύτερο κύκλο του «Power of Love» και να μην βγει τώρα στον αέρα. Έτσι λοιπόν στην απογευματινή ζώνη του ο ΣΚΑΪ στην αρχή της καινούργιας σεζόν θα προβάλλει
μόνο το «My Style Rocks» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροποόλου και κριτές τους Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Αργυρόπουλο και Μπέττυ Μαγγίρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του δεύτερου κύκλου μίας πετυχημένης τούρκικης σειράς, της «Νύφης», που τον πρώτο κύκλο του πρόβαλλε το MEGA. Έτσι μπορεί να ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος της τούρκικης σειράς «Kara Sevda» αλλά από την επόμενη βδομάδα το κανάλι του Φαλήρου θα ξεκινήσει να προβάλλει καθημερινά το δεύτερο κύκλο της «Νύφης» που από τη μεθεπόμενη βδομάδα θα δίνει τη σκυτάλη στο «My Style Rocks».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα