Έξαλλος γνωστός στιχουργός με τον Γιώργο Μαζωνάκη! Διαβάστε το ξέσπασμά του!

17:46 14/6/2013 - Πηγή: TVNea
Το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε συναυλία για τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και προφανώς ξέχασε να αναφερθεί σε έναν σημαντικό του συνεργάτη και στιχουργό!

Ο λόγος για τον Πάνο Φαλάρα που φανερά εκνευρισμένος έγραψε στο facebook: «Θα επανέλθω στο θέμα του Γιώργου Μαζωνάκη γιατί άκουσα μετά το πέρας της συναυλίας του να αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό Star τα εξής χαριτωμένα: "δεύτερος σταθμός στην καριέρα μου υπήρξε ο τάδε συνθέτης" και άλλη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια
να τονίζει ότι σταθμός στην καριέρα του Γιώργου είναι το "Ανήκω σε μένα". Ευτυχώς που δεν πήγα στην συναυλία για τα 20 χρόνια της καριέρας του γιατί θα είχα μπερδευτεί με τους "σταθμούς" του. Άμα χάσεις και το τρένο μπερδεύεις τους σταθμούς. Φίλε Γιώργο, επειδή αυτό το Σάββατο θα εμφανιστείς στα δικά μου μέρη, στη Λαμία, να ξέρεις ότι εκεί κοντά υπάρχει ένας πολύ καλός σταθμός, αυτός του Λιανοκλαδίου. Μην ξεχάσεις να τον αναφέρεις γιατί είναι ο καλύτερος σταθμός της ζωής μου, που με ενέπνευσε να σου γράψω το "Ανήκω σε μένα" και όλα τα σημαντικά τραγούδια που σου δίνουν νυχτοκάματα παχυλά».

Πηγή: gossip-tv
Keywords
Τυχαία Θέματα