Εβελίνα Παπούλια: «Δεν παίζω μια πόρνη, παίζω την Δάφνη»!

12:45 21/10/2013 - Πηγή: TVNea
Τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν οι ηθοποιοί τους ρόλους τους οποίους καλούνται να ερμηνεύσουν εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός είπε πως δεν αρκεί η ανάγνωση του ρόλου, δηλαδή οι ατάκες που λέει, αλλά απαιτείται κάθε φορά να ανακαλύψει ο ηθοποιός τα βιώματα που έχει ζήσει ο χαρακτήρας που καλείται να υποδυθεί.

Έτσι, μιλώντας για τον ρόλο της Δάφνης στο σήριαλ Μπρούσκο, η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε πως δεν υποδύεται απλά μια πόρνη, αλλά όλα όσα έχει περάσει αυτή για να μπορέσει να αποδώσει ολοκληρωμένα την Δάφνη.

«Όταν μιλάμε για ρόλους μιλάμε ταυτόχρονα και για ανθρώπους! Ο κάθε άνθρωπος-ρόλος έχει την ιστορία και τα βιώματά του. Δεν παίζεις την πόρνη ή την κακιά ή την καλή αλλά τα βιώματα του κάθε χαρακτήρα και πώς αυτός φιλτράρει τις καταστάσεις που βιώνει. Ένας ηθοποιός δεν είναι ίδιος χαρακτήρας με έναν άλλον ή ένας δημοσιογράφος δεν έχει τα ίδια βιώματα με κάποιον άλλον, άρα δεν υπάρχει συνταγή. Είναι συνδυασμός συναισθημάτων και πώς αυτά εκφράζονται σε κάθε περίσταση. Δεν παίζω λοιπόν μια πόρνη, παίζω τη Δάφνη» είπε στο You.
Keywords
Τυχαία Θέματα