Εθνικές Εκλογές 2012 Ο γιός του Ozzy Osbourne πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

17:03 19/6/2012 - Πηγή: TVNea
Ο Jack Osbourne, γιος του διάσημου ρόκερ Ozzy Osbourne και της Sharon Osbourne, διαγνώστηκε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως ανέφερε την Κυριακή το περιοδικό
People.
Ο 26χρονος Jack τον Απρίλιο απέκτησε μια κόρη, την Pearl, με την αρραβωνιαστικιά του Lisa Stelly. Ο Jack, που έγινε διάσημος μέσα από reality shows, πληροφορήθηκε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας μόλις δύο εβδομάδες μετά την γέννησή της κόρης του.
«Ήμουν απλώς θυμωμένος και απελπισμένος και συνεχώς σκεφτόμουν «Γιατί τώρα;», τόνισε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ο Jack Osbourne, μιλώντας για τη διάγνωση.
Ο Jack είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά του Ozzy και της Sharon Osbourne, ο οποίος έγινε γνωστός ως επαναστατημένος έφηβος μαζί με την αδελφή του Kelly από το reality show του MTV, "The Osbournes", το 2002.
Ο Jack έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε θεραπεία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το 2005 απέκτησε την δική του εκπομπή, με τίτλο "Jack Osbourne: Εθισμένος στην Αδρεναλίνη", στην οποία ταξίδευε ανά τον κόσμο κι έκανε extreme sports.
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα