Επιτέλους είπε το "ΝΑΙ": Η Χρύσα Ρώπα επιστρέφει στην TV!

11:31 10/12/2013 - Πηγή: TVNea
Τόσο καιρό απασχολεί τα media με το αν τελικά θα πει το μεγάλο "ναι" και θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Τη στιγμή που σαρώνει θεατρικά με τις "Φόνισσες της Παπαδιαμάντη", η Χρύσα Ρώπα απατάει τέρμα το γκάζι και κάνει ολική επαναφορά και στα τηλεοπτικά πράγματα. Διαβάστε τι έγρψε η τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαΐδου:

Η απολαυστική ηθοποιός είπε το "ναι" στην τηλεόραση και έτσι λίαν συντόμως ανοίγει το δικό της κομμωτήριο στον ΑΝΤ1!
Η εξαιρετική
Χρύσα Ρώπα ξανά "χτυπά"! Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας... Η Χρύσα Ρώπα βλέπετε δέχτηκε πρόταση - πρόσκληση συνεργασίας από το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο των Αλέξενδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και δεν τα κατάφερε να τους... αντισταθεί.

Ετσι, η ηθοποιός θα συμμετέχει στην ολοκαίνουργια, κωμωμική σειρά του Αλέξανδρου και του Δημήτρη , "Τρίχες", η οποία αυτή την εποχή ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα δε με το σενάριο θα υποδυθεί την ιδιοκτήτρια ενός κομμωτηρίου το οποίο κινδυνεύει με... λουκέτο.

Απ ΄ότι ακούγεται δεν πρόκειται για έναν ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο, αλλά για έναν ρόλο ιδιαίτερα χαρακτηριστικό ο οποίος έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει πολύ - πολύ γέλιο!

Πηγή: tlife / Νάνσυ Νικολαΐδου
Keywords
Τυχαία Θέματα