Την προηγούμενη εβδομάδα η Μελέτη εξέθεσε τον Λιάγκα με το εξαιρετικό της κείμενο. Προχθές η Γκολεμά έγραψε για ενδεχόμενο κόψιμο της εκπομπής της.

11:00 10/12/2013 - Πηγή: TVNea
Κάποια πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν τελικά παρά τα όσα απαιτεί η νέα εποχή. Την περασμένη μόλις εβδομάδα η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε το εξαιρετικό κείμενο σχετικά με το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου απαντώντας στην ουσία στα όσα απρόσεχτα είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Τη συνέχεια
την γνωρίζετε, αφού το σύνολο σχεδόν του διαδικτύου την υποστήριξε θερμά, καταφέρνοντας να εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους δύσπιστους.

Προχθές και μέσα από την στήλη της στην Real Life - στον ίδιο όμιλο ανήκει και ο Γιώργος Λιάγκας - η έγκριτη τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά έγραψε:
«Είναι μια ώρα δύσκολη του αποχαιρετισμού η ώρα! Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη κόπηκε ήδη κατά μία ώρα, λέγεται πως θα γίνει εβδομαδιαία- δηλαδή Σαββατοκύριακο. Όμως, μεγαλύτερη πιθανότητα έχει το "Μελέτησέ το" να μην περάσει το τηλεοπτικό εξάμηνο»

Κάτι, που διαψέυστηκε άμεσα από το Star:
"Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στον Τύπο, που αναφέρουν τον περιορισμό της εκπομπής «Μελέτησέ το!» και στη συνέχεια την οριστική διακοπή της, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η πολυετής συνεργασία μας με την κυρία Μελέτη είναι άριστη και θέμα διακοπής της εκπομπής της δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση από τη διοίκηση του Star."

Ακόμα και καλοπροαίρετος να είσαι, ακόμα και αν η τηλεκριτικός είχε έγκυρη πηγή, κάτι τέτοιο δεν ήταν ορθό να γραφτεί τη δεδομένη χρονική στιγμή και ενώ είχε προηγηθεί το συμβάν με το περιβόητο κείμενο. Περισσότερη προσοχή και ωριμότητα από όλους θα ήταν σώφρον τη δεδομένη στιγμή, που όλοι κρίνονται και όλα αλλάζουν καθημερινά.
Keywords
Τυχαία Θέματα