Επιστρέφει στην τηλεόραση η Μαρίνα Ασλάνογλου

09:16 17/2/2016 - Πηγή: TVNea

Ένα πρόσωπο έκπληξη θα επιστρέψει έπειτα από καιρό στην μικρή οθόνη.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, απάντησε θετικά στην πρόταση που της έκανε ο Θοδωρής Παπαδουλάκης και έτσι θα είναι η αφηγήτρια στην νέα σειρά που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης και βασίζεται στην επιτυχημένη ισραηλίτικη σειρά The yellow from A- ή αλλιώς Yellow peppers.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης βέβαια συνεχίζει τις επαφές
ώστε να καταφέρει να συμπληρώσει το καστ για να αρχίσουν τα γυρίσματα μέσα στον Απρίλιο, όπως είναι προγραμματισμένο.

Πέρα από τη Μαρίνα Ασλάνογλου όμως, υπάρχει ακόμη ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με υπέροχη χημεία όχι μόνο στη σκηνή αλλά και στη ζωή. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα έκανε επαφές με διάφορους ηθοποιούς για τη νέα σειρά. Ανάμεσα τους ήταν η Μαρίνα Ψάλτη και ο Γιάννης Φερτής.

Βέβαια, οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν δώσει θετική απάντηση και εκκρεμούν συναντήσεις για να δουν πώς θα μπορούσε αυτή η συνεργασία να πάρει σάρκα και οστά, μιας και για αρκετούς μήνες θα πρέπει να μετακομίσουν στην Κρήτη, όπου θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

Πέρα από αυτούς, ακόμη ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε συζητήσεις είναι και ο Θοδωρής Κατσαφάδος, με τον οποίο ο Θοδωρής Παπαδουλάκης είχε συνεργαστεί και στο Νησί, όπου υποδυόταν τον πρόεδρο της κοινότητας των λεπρών.

Mytvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα