Επιστρέφει ο Εμρέ στη "Sila"!

11:23 8/10/2012 - Πηγή: TVNea
Ενας παλιός μας γνώριμος, ο Εμρέ εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο της σειράς ''Σιλά''...Αν θυμάστε, τον νεαρό, αγαπημένο φίλο, σχεδόν...πρώην της Σιλά τον είχαμε αφήσει στο αναπηρικό καροτσάκι να παλεύει για να σώσει τα πόδια του...Γιαυτό και πήγε στο εξωτερικό για να κάνει εγχείριση, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. Η εγχείριση πήγε καλά, ο Εμρέ ξαναστάθηκε στα πόδια του, έστω και με μπαστούνι και έρχεται στην έπαυλη των Τζενκό για να δει τη Σιλά...

Οταν
τη συναντά, όλο το παρελθόν έρχεται μπροστά του αλλά αυτό που αντικρίζει είναι το παρόν της αγαπημένης του : Τη βλέπει με τον μικρό Μπετιχάν και συγκλονίζεται αλλά προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της και θέλει πολύ να μάθει τα νέα της...Η Σιλά χαίρεται πολύ που τον βλέπει και αμέσως κάθονται για να συζητήσουν.

Αυτός που δεν χαίρεται καθόλου με τον ερχομό του Εμρέ στο σπίτι είναι ο Μποράν που ενημερώνεται για την άφιξη του με πικρόχολο τρόπο από την μητέρα του, έρχεται και τον βλέπει να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό Μπετιχάν...Εκεί είναι που τρελαίνεται και δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του!
tvzappinghttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα