Οι φθινοπωρινές συναυλίες της Alterground

10:44 8/10/2012 - Πηγή: Mixtape

Σε ένα απροσδόκητα γεμάτο και φιλόδοξο, ελέω και των οικονομικών συνθηκών στη χώρα μας, συναυλιακό φθινόπωρο η δραστήρια Alterground Productions δηλώνει παρούσα, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες σημαντικών συγκροτημάτων, οι οποίες θα συνοδεύονται και με παράλληλα events στο The Drugstore. Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακάτω, και θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες για κάθε συναυλία ξεχωριστά:

Ava Inferni

Οι Ava Inferni αν και ηγούνται από τον Νορβηγό Rune Eriksen, γνωστό από τη θητεία τους στους Mayhem και Aura Noir μεταξύ άλλων, μας έρχονται από

την Πορτογαλία. Δημιουργήθηκαν το 2006 και έχουν κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το Onyx του 2011.

Στην Αθήνα θα εμφανιστούν το Σάββατο 13.10.2012 στο  Six D.O.G.S. ενώ θα ακολουθήσει και official after show party αμέσως μετά τη συναυλία στο The Drugstore με το συγκρότημα παρόν, για meet and greet με τους οπαδούς και υπογραφές.

Τη συναυλία των Ava Inferni θα ανοίξουν οι 3Fold Pain και οι Beyond Perception.

Προπώληση εισιτηρίων: 17 ευρώ

The Ex

Όπως ήδη γνωρίζετε, η παρέα των Andy Moor και Terrie Hessels θα εμφανιστεί το Σάββατο 20 Οκτώβρη στο Drugstore και την επομένη στο Six D.O.G.S., παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά σετ με το ίδιο εισιτήριο. Μετά το τέλος κάθε συναυλίας θα ακολουθήσουν DJ Sets στο Drugstore.

Προπώληση εισιτηρίων: 15 ευρώ

Sad Lovers & Giants

Ένα αρκετά δημοφιλές συγκρότημα από τα 80′s έρχεται το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο Six D.O.G.S.. Από τους πρωτοπόρους του post-punk ήχου, και με αρκετές “παύσεις” στην 30χρονη και πλέον πορεία τους, οι Sad Lovers & Giants είναι ξανά ενεργοί από το 2009 και θα βρίσκονται στην Αθήνα για μια συναυλία αλλά και ένα dj set.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, το συγκρότημα θα βρίσκεται στα decks του Drugstore σε ένα official Slag dj set και γνωριμία με τους φίλους τους, ενώ την επομένη θα βρεθούν στη σκηνή του Six D.O.G.S. με το πάρτι να μεταφέρεται αμέσως μετά στο Drugstore.

Προπώληση εισιτηρίων: 20 ευρώ

Mayfair

Τη σκυτάλη παίρνουν στις 28 Οκτωβρίου οι Αυστριακοί prog metallers Mayfair, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο ΑN Club, ενώ θα ακολουθήσει το καθιερωμένο οfficial after show party + οfficial Mayfair dj set αμέσως μετά τη συναυλία στο Drugstore, με το συγκρότημα να επιλέγει τις μουσικές και να συνομιλεί με τους φίλους του.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Fortress Under Siege και Parthian Shot.

Προπώληση εισιτηρίων: 19 ευρώ

The Bevis Frond

Το θρυλικό συγκρότημα του Nick Saloman θα επισκεφτεί για ακόμα μια φορά την Αθήνα, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Six D.O.G.S.. Θα προηγηθεί την Παρασκευή dj set με τον Saloman να επιλέγει τη μουσική στο Drugstore και να υπογράφει τους δίσκους των οπαδών του συγκροτήματος, ενώ στον ίδιο χώρο μετά το live, θα ακολουθήσει αφιέρωμα στους The Bevis Frond, οι οποίοι φέτος κυκλοφόρησαν νέο άλμπουμ μετά από 8 χρόνια.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Liarbirds.

Προπώληση εισιτηρίων: 19 ευρώ<

Keywords
Τυχαία Θέματα