Έλλη Κοκκίνου: "Οι φωτογραφίες με την καινούργια μου σχέση κυκλοφόρησαν γιατί εγώ έπαψα να κρύβομαι"

15:50 10/4/2011 - Πηγή: TVNea

Στο καμαρίνι της στο “Teatro” υποδέχθηκε η Έλλη Κοκκίνου τη Δέσποινα Καμπούρη και την κάμερα της εκπομπής “Lifestyle” και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ερωτεύτηκα» που υπογράφει ο Φοίβος και σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία, η Δέσποινα Καμπούρη ρώτησε την Έλλη αν είναι βιωματικό, και η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν: «Ο Φοίβος το έγραψε! Επηρεάζεται βέβαια από τη ζωή των καλλιτεχνών που γράφει, αλλά δεν του είχα μιλήσει τότε
γι’ αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου». Όσον αφορά τα σχόλια του κόσμου για τις επιλογές της προσωπικής της ζωής, η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του “Greek Idol” λέει: «Εγώ θα ζήσω τη δική μου ζωή. Η ζωή είναι μικρή και αν ζω με τα πρέπει των άλλων, δεν θα ζήσω ποτέ τη δική μου ζωή, αλλά των άλλων. Δεν μπορεί κάποιος τρίτος να μου καθορίσει την δική μου προσωπική ευτυχία».
Για τις φωτογραφίες με τον 22χρονο μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Γιώργο Μπόγρη, που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, η Έλλη Κοκκίνου δηλώνει: «Οι φωτογραφίες με την καινούργια μου σχέση κυκλοφόρησαν γιατί εγώ έπαψα να κρύβομαι. Από τη στιγμή που σταμάτησα να φυλάγομαι και να κρύβομαι, είναι λογικό να μας τσακώσει ο φωτογραφικός φακός. Απ’ τη στιγμή που δεν κρύβομαι, δεν χρειάζεται ούτε να μιλάω γι’ αυτό, ούτε να το διαψεύδω, πράγμα που θα ήταν ηλίθιο από μέρους μου. Είναι σαν να σε ρωτάνε εσένα αν είσαι έγκυος, ενώ έχεις κοιλιά!»

Για την ιστορία του διαζυγίου της, η Έλλη λέει: «Το διαζύγιο είναι πολύ μεγάλη σφαλιάρα. Υπάρχουν στιγμές εντάσεων, αλλά είμαι πολύ καλά. Ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα. (…) Έχω φωτογράφους και κάμερες έξω από το σπίτι μου. Με είδαν κάποια στιγμή στο τμήμα, που πήγα για να βγάλω καινούργια ταυτότητα γιατί μου κλέψανε το πορτοφόλι, και όχι για το διαζύγιό μου. Να βγω και να απολογηθώ γιατί πήγα;»

Στην ίδια συνέντευξη, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε και για το γιο της: «Ο γιος μου είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο ναρκωτικό για μένα. Είναι το νούμερο ένα στη ζωή μου. Συγκινημένη αναφέρει κάτι που της είπε ο μικρός Αλέξανδρος: «’Μαμά, να σου πω κάτι; Όταν μεγαλώσω, δεν θα έχω γιαγιά. Θα είμαστε μόνο οι δυο μας! Δεν έχω δει μεγάλο να έχει γιαγιά!’ Δεν είναι ούτε τριών χρόνων και το έχει συνειδητοποιήσει. Το παιδί αυτό αντιλαμβάνεται περισσότερα από όσα εγώ πιστεύω. Και εκεί βούρκωσα».
Keywords
Τυχαία Θέματα