Eurovision: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια της Ισπανίας!

19:33 29/4/2014 - Πηγή: TVNea
Σε νοσοκομείο της Μαδρίτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα η τραγουδίστρια-εκπρόσωπος της Ισπανίας στη φετινή Eurovision, Ruth Lorenzo. Η 32χρονη τραγουδίστρια διέβη το κατώφλι του ιατρικού κέντρου σήμερα το πρωί, έπειτα από λιποθιμικό επεισόδιο.

Οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση και αφυδάτωση και της επέβαλλαν 48ωρη ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο, ζητώντας της να ακυρώσει κάθε επαγγελματικό της σχέδιο τουλάχιστον για τις επόμενες δύο ημέρες.

Την είδηση επιβεβαίωσε και το επίσημο fan
club της τραγουδίστριας στο Twitter αλλά και η ίδια μέσω των social media, γράφοντας: "Los médicos me han dicho que necesito 48 horas de reposo total por lo que hemos tenido que cancelar los compromisos del miercoles y jueves. En cuanto llegue a Murcia manana por la manana estare al cuidado de los medicos que me haran las pruebas para que llegue a Copenhague con todas las fuerzas que merece el festival de eurovision. Gracias por estar alli, os quiero."

Μετάφραση: "Οι γιατροί μου έχουν πει πως χρειάζομαι πλήρη ανάπαυση 48 ωρών, οπότε έπρεπε να ακυρώσω τις δεσμεύσεις μου για την Τετάρτη και την Πέμπτη. Καθώς έρχεται ο Μούρθια αύριο το πρωί, θα είμαι στη διάθεση των ιατρών για τις εξετάσεις, που θα κάνω για να έρθω στην Κοπεγχάγη με όλη τη δύναμη, που αξίζει στο Φεστιβάλ της Eurovision. Ευχαριστώ όσους θα βρίσκεστε εκεί, σας αγαπώ."

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να διαδώσουν την είδηση πως η συμμετοχή της Ισπανίας στον διαγωνισμό κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, δεδομένου ότι η Ruth πρέπει το ερχόμενο Σάββατο να μεταβεί αεροπορικώς στην Κοπενχάγη της Δανίας. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να διαψεύδει εξ αρχής κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.
Keywords
Τυχαία Θέματα