Ειρήνη Γκανιάτσου : Ο Νίκος Μουτσινάς είναι τα πάντα για μένα! ‘Ηταν άλλη η ζωή μου πριν το Νίκο και άλλη μετά…

10:45 18/3/2013 - Πηγή: TVNea


Η Ειρήνη Γκανιάτσου είναι νέα, ωραία και ανερχόμενη παρουσιάστρια στην τηλεόραση! Μέσα από την καθημερινή εκπομπή του Alpha „Δέστε τους“ και τη „Χρυσή τηλεόραση“ του Νίκου Μουτσινά έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, για το κέφι, το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της! Η ίδια μίλησε στο Γιάννη Ταξίδη και το entertv.gr για το „Δέστε τους“, τον Νίκο Μουτσινά,
σχολίασε τις στυλιστικές επιλογές της Μαρίας Ηλιάκη και της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ μας αποκάλυψε οτι σπουδάζει και… υποκριτική!
Aπό τον Γιάννη Ταξίδη
Ξεκινώντας τη συνέντευξη μας, θα ήθελα να σε πάω κάποια χρόνια πίσω! Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια; Τι μυρωδιές και τι αναμνήσεις έχεις από την παιδική σου ηλικία;
Τα παιδικά μου χρόνια είναι γεμάτα από ανεμελιά και σκανταλιά. ΄Ημουν πολύ ζωηρό παιδί και συνήθως οι γονείς μου με «κυνηγούσαν» για κάτι που είχα κάνει. Επίσης, οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι γεμάτες από τη γιαγιά μου όταν πήγαινα τα καλοκαίρια στο χωριό μας (Αγριλιά Μεσολογγίου).Πως προέκυψε η απόφαση σου να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία και την τηλεόραση;
Στην τύχη νομίζω. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με μένα. Ηθοποιός ήθελα να γίνω πάντα , αλλά δεν τολμούσα να το πω στους γονείς μου. Έτσι, τελείωσα σχολή marketing και μετά, αφού δε μου άρεσε καθόλου αυτή η σπουδή, πήγα να δοκιμαστώ σε κάτι που μου φαινόταν πιο ενδιαφέρον. Πήγα λοιπόν στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και έτσι ξεκίνησαν όλα. Νιώθω όμως πολύ περήφανη γιατί 3 χρόνια πριν, τόλμησα να εκφράσω το όνειρό μου και φέτος τελειώνω τη Δραματική μου σχολή, Ιασμός του Βασίλη Διαμαντόπουλου.
Πως δέχτηκαν οι δικοί σου αυτή την απόφαση;
Μια χαρά! Ακόμα και την απόφασή μου να ασχοληθώ με την υποκριτική, μια χαρά την πήραν τελικά και οι ενδοιασμοί ήταν μόνο στο δικό μου κεφάλι. Με στηρίζουν πολύ σε ό,τι κι αν κάνω.
Η πρώτη σου δουλειά στην τηλεόραση ποια ήταν;
Η πρακτική μου ξεκίνησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη. Μετά ως κανονική δημοσιογράφος πια, ήμουν στην ομάδα της Άννας Δρούζα και στην εκπομπή «Μπορώ» και 4 χρόνια τώρα είμαι στο «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» από την αρχή της εκπομπής.
Και τη φετινή σεζόν βρίσκεσαι στην παρέα του „Δέστε τους“. Αλήθεια, πως είναι το κλίμα μεταξύ σας;
Το κλίμα μεταξύ μας είναι αυτό που βλέπετε. Παιδική χαρά, γέλιο και πειράγματα. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι σε αυτή την εκπομπή.
Για ποιό λόγο δε σε βλέπαμε από την αρχή της σεζόν στη Χρυσή τηλεόραση του Νίκου Μουτσινά;
Προσπαθούσα να πείσω τη Ντέλλα να συνεργαστούμε. Δεν ήθελα να βγαίνω μόνο εγώ! (γέλια)
Με ποιόν/α από την ομάδα που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες έχεις πιο καλή επαφή;
Πραγματικά καλή επαφή έχω και με τους 4. Ειδικά όσον αφορά το θέμα της δουλειάς , συνεννοούμαστε άψογα. Στα εκτός δουλειάς , ίσως επειδή ταιριάζουν και τα ωράρια μας περισσότερο, έχω λίγη περισσότερη επαφή με το Νίκο ή το Γιώργο.

Ο Νίκος Μουτσινάς τι είναι για σένα;
Τα πάντα! Και κυριολεκτώ. Το Νίκο τον γνώρισα όταν ήρθα στην εκπομπή πριν από 4 χρόνια, στα 22 μου. Μικρή , για να μπορέσει με πλάσει! (γέλια) Με εξέλιξε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν άλλη η ζωή μου πριν το Νίκο και άλλη μετά. Το «ευχαριστώ» για όσα μου έχει προσφέρει είναι λίγο. Τον λατρεύω.
Μαρία Ηλιάκη ή Κατερίνα Καινούργιου; Σε ποια θα έδινες Καρατζίτζι;
Εντάξει, τώρα μιλάμε για δύο γυναίκες με διαφορετικό αλλά πολύ ωραίο στυλ. Και νομίζω ότι λόγω εκπομπής έχουν εντρυφήσει στο ωραίο ντύσιμο. Πιο κοντά στο δικό μου στιλ όμως είναι η Μαρία.
Πως φαντάζεσαι το τηλεοπτικό σου μέλλον σε 10 χρόνια; Τι θα ήθελες να καταφέρεις μέσα σε αυτή τη δεκαετία;
Με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει τηλεόραση! (γέλια) Μου φαίνεται πολύ μακρινό και δεν το έχω σκεφτεί… Οι σκέψεις μου, φτάνουν μέχρι την επόμενη χρονιά, άντε και τη μεθεπόμενη. Νομίζω ότι με την κατάσταση που βιώνουμε και με τα πάνω κάτω που ήρθαν στη ζωή μας λόγω της κρίσης , μίκρυναν και τα όνειρά μας. Αν σου απαντούσα αυθόρμητα χωρίς όλες αυτές τις σκέψεις, θα σου έλεγα πως θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχει κέφι, μπρίο, χιούμορ και πρόζα!
Πες μας 5 πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος για σένα!
1) Δεν έχω αδέρφια
2) Όταν ήμουν μωρό ήμουν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΣΧΗΜΟ μωρό
3) κοιμάμαι με ωτοασπίδες
4)Κλαίω πιο εύκολα κι από ένα 3χρονο παιδάκι
5)Μου αρέσει η μαγειρική και να δοκιμάζω καινούργιες συνταγές
Αν και είσαι αρκετά φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο, έχεις καταφέρει να αγαπηθείς αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό! Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα σου μετά το „Δέστε τους“;
Σε πρακτικό επίπεδο η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει. Με κάνει όμως πολύ χαρούμενη αυτή η αποδοχή από τον κόσμο. Τα μηνύματα στο twitter, στο facebook, στο δρόμο είναι τόσο θετικά. Είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο που είναι στην αρχή του να γίνεται αποδεκτός από το κοινό. Μεγάλη χαρά έχω!
Για μένα ανήκεις σίγουρα στα τηλεοπτικά πρόσωπα, που μπορούν άνετα να σταθούν ολόκληρη την ώρα στην εκπομπή. Θα σε ενδιέφερε να βρισκόσουν όλη την ώρα στην απογευματινή εκπομπή του Alpha;
Αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένη και απολαμβάνω αυτό που γίνεται. Φιλοδοξίες και όνειρα φυσικά και έχω και έχει περάσει από το μυαλό μου… Αλλά 26 χρόνων είμαι ακόμα, μη με αγχώνεις!
Η Ντέλλα Σούτσου πως γεννήθηκε;
Επειδή τις περισσότερες φορές η εμφάνιση μου στην εκπομπή ήταν πιο θεατράλε και σατίριζα ρόλους από ταινίες κ.λ.π μου λέει μια μέρα ο Νίκος «βγες και σα λαϊκή τραγουδίστρια», βρήκε και το όνομα…. Πήγε πιο καλά απ’ όσο περίμενα. Είχε και μεγάλη απήχηση στον κόσμο, γελάνε πολύ στο κοντρόλ, στο πλατό, εγώ σα Ντέλλα νιώθω μια άνεση να πω και κάποια πράγματα παραπάνω. Το βλέπω σαν τον πρώτο μου ρόλο!
Θα συμμετείχες στο Dancing With The Stars ή είσαι αρνητική σε τέτοια show;
Αρνητική δεν είμαι καθόλου. Είναι πολύ ωραίο να γίνονται σόου στην τηλεόραση και ειδικά αυτή την εποχή, να έχει δουλειά τόσος κόσμος. Πόσω μάλλον όταν γίνονται και για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα συμμετείχα ναι.
Ποια γυναίκα και ποιόν άντρα της Ελληνικής τηλεόρασης θεωρείς καλοντυμένο και ποια/όν κακοντυμένο;
Μου αρέσει πολύ το στιλ που επιλέγει η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της. Η Τάμτα επίσης για πιο νεανικό στιλ και φυσικά η Έλλη Στάη. Από άνδρες δεν έχω κάποια αδυναμία σε στυλ. Δεν το παρατηρώ και τόσο στους άντρες. Τώρα για τους πιο κακοντυμένοι/ες….όσους δεν είπα! Πλάκα κάνω!
Ποιού τηλεοπτικού προσώπου την καριέρα θα ήθελες να κάνεις;
Κανενός. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, η κάθε καριέρα είναι μοναδική και ο καθένας χαράζει τη δική του πορεία . Θαυμάζω όμως πολλές καριέρες κυρίως αυτές που αντέχουν στο χρόνο.
Αγαπάς το επάγγελμα σου;
Πολύ! Είμαι πολύ τυχερή που κάνω κάτι που μου αρέσει. Εύχομαι να δουλέψω και ως ηθοποιός γιατί και αυτή τη δουλειά την αγαπώ πολύ.
Είσαι πολιτικοποιημένο άτομο;
Τώρα πια περισσότερο απ’ όσο παλιότερα. Αυτή η κατάσταση την οποία βιώνουμε, μας έχει θορυβήσει όλους και ψάχνουμε να βρούμε την άκρη του νήματος και οι περισσότεροι είμαστε πιο πολιτικοποιημένοι πλέον! Προσπαθώ να καταλάβω, να ενημερωθώ και να γίνω πιο συνειδητοποιημένη.
Μια ευχή για το entertv.gr;
Μέσα σε ένα χρόνο το entertv έχει καταφέρει να είναι η καθημερινή μας «επίσκεψη». Εύχομαι σε όλους όσοι εργάζεστε και στη Ζήνα να πάει όπως το ονειρεύεστε! Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία έχει εκφραστεί αρκετές φορές για μένα δημόσια με πολύ θετικά σχόλια.

Πηγή : entertv
Keywords
η ζωη, ειρηνη, ζωη, ζωη μου, νικο, νικος μουτσινας, παντα, dancing with the stars, η καθημερινή, νέα, alpha, entertv, ελλαδα, στυλ, twitter, facebook, εμφάνιση, βγες, dancing, stars, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, η ζωη ειναι ωραια, entertv, το θεμα, γυναικα, δουλεια, ζηνα, ηθοποιος, θεμα, καθημερινη, καριερα, μαγειρικη, μωρο, ονειρα, ονειρο, περιεργα, ταινιες, τηλεοραση, τυχη, ωρα, alpha, dancing with the stars, αδυναμια, ανθρωπος, αναμνησεις, απηχηση, βρισκεται, γελιο, γινεται, γινονται, γονεις, δικη, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, ελλη, ελλη σταη, εμφάνιση, εποχη, ιδια, η καθημερινή, καμερες, κλιμα, λογο, μηνυματα, μαρια, μυαλο, ντυσιμο, ομαδα, παιδικα, παιδι, παιδικη χαρα, πλακα, σεζον, σιγουρα, σκεψεις, σοου, στυλ, σχολια, ταμτα, τι ειναι, φυσικα, χιουμορ, χρυση, χαρα, αντρες, dancing, ηρθα, μπροστα, stars, θετικα, ωραιο, ξεκινησε, γιαγια
Τυχαία Θέματα