"Εφυγε'' ΚΑΙ ο γαμπρός του Νίκου Σεργιανόπουλου!

18:40 21/7/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, ήταν ο γαμπρός του αδικοχαμένου και αγαπημένου μας ηθοποιού, του Νίκου Σεργιανόπουλου, σύζυγος της αδελφής του, που είχε χάσει την ζωή της λίγο καιρό πριν την έναρξη της δίκης για την δολοφονία του ηθοποιού, παλεύοντας με την επάρατη νόσο. 
Με τον ίδιο τρόπο και ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ακολούθησε την σύζυγο του καθώς στα 3 χρόνια ταλαιπωρίας του με την αρρώστια εν τέλει ξεψύχησε. Ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει τις περισσότερες συνεντεύξεις στα Μ.Μ.Ε για τον θάνατο του κουνιάδου του, του Νίκου Σεργιανόπουλου
Ηταν αυτός που
είχε ανοίξει το διαμέρισμα του ηθοποιού για να μας δείξει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του Νίκου, και που είχε μείνει αυτός μονάχα στην ουσία να στηρίζει την σύζυγο του και την πεθερά του, όταν έχασαν αδελφό και παιδί αντίστοιχα η κάθε μια. Οταν έχασε την γυναίκα του, έμαθε οτι ήταν κ αυτός θύμα του καρκίνου και πάλεψε 3 χρόνια μαζί του μα δεν τα κατάφερε. Ο γιος του, που τελειώνει την στρατιωτική θητεία του, του έκλεισε τα μάτια, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η τραγωδία αυτής της οικογένειας απ’ ότι φαίνεται δεν έχει τελειωμό! Μέσα σε τρία χρόνια, τρεις κηδείες!
Η κηδεία του γαμπρού του Νίκου Σεργιανόπουλου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 22/07 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Δράμα! Το Tv nea δίνει και αυτό με την σειρά του ''Θερμά Συλλυπητήρια'' στην οικογένεια του !
Keywords
Αναζητήσεις
efyge kai o gampros tou nikou sergianopoulou
Τυχαία Θέματα