Η Χριστίνα Λαμπίρη επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στο «Dancing on ice»

18:40 21/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Gossip Control» μεταξύ άλλων μίλησε και για το νέο ριάλιτι του Ant1 «Dancing on ice» και τη συμμετοχή της. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως στην εφηβεία της το μόνο που έκανε ήταν σκειτμποντ αλλά από πατινάζ δεν ξέρει καθόλου! «Αν είναι παρουσιάστρια η Ευγενία Μανωλίδου
στο «Dancing on ice»δεν θα έλεγα τίποτα, αφού φιλοξενούμαι στο «σπίτι της» που είναι οικοδέσποινα και έχει μετακομίσει πρόσφατα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ σκληρό το πρόγραμμα έχει πολλές ώρες προπόνηση. Τον πρώτο μήνα θα χρειαστεί να γίνουν ώρες ατελείωτες πρόβες. Είναι άθλος αν μάθεις στα πρώτα μαθήματα να σταματάς!! Ο μόνος λόγος που πήγα εκεί είναι επειδή έχει το αθλητικό κομμάτι που μου αρέσει τόσο πολύ. Έχω υπάρξει αθλήτρια και μου άρεσε πάρα πολύ! Όλα αυτά είναι σε σχέση με το σταθμό. Θα συζητήσουμε που θα είμαστε και όλες τις λεπτομέρειες».
Σχόλιο: Τι κάνει ο άνθρωπος για να κρατηθεί στην επικαιρότητα μπας και τσιμπήσει κανένα νουμερακι την επόμενη τηλεοπτική χρονιά (όπως έκανε η Μελέτη φέτος).
Μας αρέσει όμως σαν σκέψει...η Λαμπίρη στον πάγο...


Πηγή: controltv
Keywords
Τυχαία Θέματα