Δύο ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή σήμερα στο Star

09:00 27/9/2014 - Πηγή: TVNea

ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΣΗΜΑΔΙ (AN INVISIBLE SIGN) κοινωνική ταινία, σήμερα στις 13:40 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star
Όταν η Μόνα Γκρέι ήταν παιδί, στράφηκε στα μαθηματικά, μετά από την ασθένεια του πατέρα της. Είκοσι ετών πλέον, διδάσκει μαθηματικά και προσπαθεί να βοηθήσει τους μαθητές της να ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα. Η ιδιαίτερη παιδική της ηλικία, την έχει κάνει απόμακρη και αρκετά «δύσκολη» στις διαπροσωπικές της σχέσεις. Όταν ένας συνάδελφός της, ο Μπεν της δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον, αρχικά τον απορρίπτει και αφοσιώνεται
στη φροντίδα της Λίζα. Μιας μικρής μαθήτριας της οποίας η μητέρα μάχεται με τον καρκίνο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η Μόνο ανακαλύπτει την αξία της αγάπης και σύντομα η επιμονή του Μπεν ανταμείβεται.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μέριλιν Αγκρέλο

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέσικα Άλμπα, Κρις Μεσίνα, Σόνια Μπράγκα, Τζ. Κ. Σίμονς
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

AMERICAN PIE 6 (AMERICAN PIE PRESENTS: BETA HOUSE)κωμωδία, σήμερα στις 24:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star
Μετά το “Naked mile” έρχεται το “Beta house” Ο Ερικ ο Ράιαν και ο Κουζ είναι πρωτοετείς στο κολέγιο. Μπαίνουν στη αδελφότητα «Βήτα», με αρχηγό -ποιον άλλον;- από τον θρυλικό Ντουάιτ Στίφλερ. Όλα δείχνουν ότι θα περάσουν τέλεια, με πολλές γυναίκες να τους περιτριγυρίζουν και άφθονο αλκοόλ να ρέει πανού. Μέχρι τη στιγμή που μια άλλη αδελφότητα, αποτελούμενη από πλούσια «φυτά», απειλεί να τους χαλάσει την κατάσταση. Όμως δεν θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα όπλα και η σύγκρουση προμηνύεται σφοδρή.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άντριου ΓουόλερΠΑΙΖΟΥΝ: Τζον Ουάιτ, Στιβ Τόλεϊ, Κρίστοφερ Μακ Ντόναλντ, Γιουτζίν Λέβι
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας :http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα