Δήμητρα Αιγινίτη: Όσα εξομολογήθηκε στο «Πρωινό Μou»

13:50 23/6/2011 - Πηγή: TVNea
Για την επιλογή της να σταματήσει το μόντελινγκ στα 23, να κάνει στροφή στην καριέρα της επιλέγοντας τη δημοσιογραφία, αλλά κα την περσινή της συμμετοχή στο «Δέστε τους» μίλησε, μεταξύ άλλων, χθες το πρωί η Δήμητρα Αιγινίτη στην εκπομπή «Πρωινό Mou».

Όπως αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, «έχω να ασχοληθώ 8 χρόνια με το μόντελινγκ, το εγκατέλειψα σε ηλικία 23 χρονών”, γιατί «απλά θεώρησα ότι ο κύκλος είχε κλείσει κι ήθελα να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία». Με τη μόδα ασχολήθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 14 ετών, ενώ κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα 19. Τόνισε μάλιστα πως αν κι εκείνη η περίοδος ήταν η χρυσή εποχή του μοντελινγκ, «ήταν δική μου επιλογή να εγκαταλείψω τον χώρο, δεν με επηρέασε κανένας». Ως δημοσιογράφος εργάζεται εδώ και οκτώ χρόνια: «Από τη στιγμή που ξεκίνησα μέχρι τώρα είμαι στο ελευθερο ρεπορτάζ. Ξεκίνησα από τον “Ελεύθερο Τύπο”, μετά στο “Βήμα” κι εδώ κι έξι χρόνια είμαι στο “Πρώτο Θέμα”» και πρόσθεσε: «Είμαι του πεζοδρομίου τελείως. Κάνω έξω στο δρόμο ρεπορτάζ». Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως παρουσιάστρια έγινε «πριν από περίπου 6 χρόνια στον Alpha με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου σε αθλητική εκπομπή”, ενώ για το “Δέστε τους” είπε: «Ήταν μια χρονιά εμπειρίας. Μπήκα στη διαδικασία να μάθω πώς λειτουργεί το στήσιμο μιας εκπομπής [...] Αποτέλεσαν σχολείο για μενα όλα αυτά». Παράλληλα τόνισε πως ο αποκλεισμός της από τη φετινή ομάδα που πλαισιώνει την εκπομπή «δεν μου άφησε πικρία, έγιναν κάποιες αλλαγές, άλλαξε το concept και η σύνθεση της εκπομπής στην οποία έτσι όπως έγινε δεν ταίριαζα σαν παρουσία». Μετά από σχετική ερώτηση, αιτιολόγησε την άποψή της, λέγοντας: «Είναι ίσως πιο παιχνιδιάρικο φέτος. Είναι πάρα πολύ ωραίο με την έννοια ότι τα νούμερα μιλούν από μόνα τους” και ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι ο αποκλεισμός της από την εκπομπή «σίγουρα ήταν επιλογή των ιθυνόντων του Alpha».

Όσο για την επιλογή του πρώην συζύγου της, Αντώνη Σρόιτερ, να της στείλει μία ανθοδέσμη στο κλείσιμο της περσινής σεζόν στην κάρτα της οποίας αναγραφόταν πως το κανάλι χάνει και όχι εκείνη, επανέλαβε: «Δεν το ήξερα για την ανθοδέσμη, πραγματικά μέ έπιασε απροετοίμαστη. Έμεινα κι εγώ άναυδη! Ήταν θαρραλέο, δεν το συζητώ. [...] Με συγκίνησε».

Τέλος, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να κάνει τηλεόραση, χωρίς να έχει σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο: «Φυσικά και θα ήθελα, δεν έχω σκεφτεί όμως τι να κάνω και τι μου ταιριάζει. […] Νομίζω ότι μπορώ κάλλιστα να υποστηρίξω το infotainment».
Keywords
Τυχαία Θέματα