Η Έμιλυ Ματθαιακάκη για τη συνεργασία της με τον Αγγέλου και τον Πούμπουρα

12:55 23/6/2011 - Πηγή: TVNea
Εντυπωσίασε, δίχασε και στο τέλος στέφθηκε νικήτρια στο «Dancing with the stars 2». Ο λόγος για την Έμιλυ Ματθαιακάκη, η οποία ως δασκάλα και χορογράφος του Αργύρη Αγγέλου έκανε εκπληκτική δουλειά που επιβραβεύτηκε τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό.

- Πώς ήρθε ο χορός στη ζωή σας; Μπαλέτο, σύγχρονο, latin, φλαμένκο…
Ξεκίνησα από τεσσάρων ετών με κλασικό μπαλέτο και αυτό το οφείλω
στη μητέρα μου. Σαν παιδάκι, όπου και να βρισκόμουν, όταν άκουγα μουσική, σηκωνόμουν και χόρευα. Η μητέρα διακρίνοντας την έφεσή μου στον χορό από πολύ μικρή ηλικία με έγραψε σε σχολή. Από την πλευρά μου θυμάμαι πως, όταν βρέθηκα στον συγκεκριμένο χώρο, είπα «εδώ είναι ο χώρος που θέλω να ζήσω»! Στη συνέχεια, στο Γυμνάσιο ξεκίνησα και τον σύγχρονο χορό, το latin και το φλαμένκο.
- Σας πρότεινε κάποιος για το «Dancing»;
Πέρασα οντισιόν προκειμένου να συμμετάσχω στο show. Θυμάμαι πέρυσι, όταν άκουσα πως θα γίνει κάτι που έχει σχέση με τον χορό, έτρεξα με δύο φίλες προκειμένου να μάθουμε τι είναι. Τη μία την ξέρετε, είναι η Αννα Πολύζου, η οποία μπήκε και αυτή στο «Dancing». Να σας πω πως περάσαμε από δύο οντισιόν, μία διδασκαλίας και μία χορευτική και κάπως έτσι άρχισε αυτή η διαδρομή.

- Πώς ήταν η συνύπαρξη με την Αργύρη Αγγέλου; Έχει ταλέντο στο χορό;
Ο Αργύρης έχει ταλέντο στον χορό. Δέσαμε σαν άνθρωποι από την αρχή, η χημεία μεταξύ μας ήταν εκπληκτική. Αυτό πιστεύω πως μας βοήθησε και στο να μπορέσουμε να συνεργαστούμε καλά και να παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα κάτι το οποίο ικανοποιούσε πρώτα εμάς και μετά ελπίζω να πέρασε και στον κόσμο. Κάθε χορογραφία την αγαπήσαμε και τη δουλέψαμε πάρα πολύ.

- Στα χορευτικά σας διακρίναμε κινήσεις μπαλέτου και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως και ο παρτενέρ σας ακολούθησε τα βήματά σας με ακρίβεια. Πιστεύετε πως είχατε έναν πολύ καλό μαθητή;
Είχα έναν πάρα πολύ καλό μαθητή. Τόσο εγώ όσο και ο Αργύρης είμαστε τελειομανείς και δουλεύαμε κάθε λεπτομέρεια. Ετσι προέκυψε ο συγχρονισμός που εντοπίστηκε πάρα πολλές φορές από την επιτροπή. Υπήρξαν φορές που ο Αργύρης μου έκανε ερωτήσεις για συγκεκριμένες κινήσεις που δεν μου έχουν κάνει ούτε και επαγγελματίες. Αυτό ήταν πάρα πολύ ευχάριστο για μένα, αισθανόμουν σαν να είχα απέναντί μου επαγγελματία χορευτή.

- Πέρυσι, χορεύατε με τον Σάββα Πούμπουρα, φέτος με τον Αργύρη Αγγέλου. Δώστε μας τα δυνατά χαρακτηριστικά των παρτενέρ σας…
Θυμάμαι με τον Σάββα είχαμε χορέψει μάμπο και μάλιστα είχε εισπράξει πολύ καλές κριτικές. Ισως να ήταν και το δυνατό του σημείο αυτός ο χορός, καθώς κατάφερε να δώσει μια καλή κίνηση με τη λεκάνη. Κατά τα άλλα, ήταν λίγο βαρύς ο Σάββας. Ηταν πιο δύσκολο για μένα να τον καθοδηγήσω. Οι χορογράφοι γυναίκες έχουμε διπλή δυσκολία, καθώς πρέπει να μάθουμε στους παρτενέρ μας τα βήματα αλλά και το πώς θα μας καθοδηγήσουν. Το δυνατό σημείο του Αργύρη είναι ότι έχει κορμί χορευτή. Επίσης, είχε την έκφραση ως ηθοποιός, που ήταν κάτι που με βοήθησε πολύ στις χορογραφίες.

- Είνα
Keywords
Τυχαία Θέματα